Palsgaard-ejer satser på kraftig vækst

Trægiganten Nordic Wood Industries etablerer ny koncernledelse med erfaren direktør i spidsen

Udgivet:21. juni 2021, 11.05

Læsetid:1 minut

Nordic Wood Industries’ kommende koncerndirektør, Thomas Raunsbæk, ses her flankeret af virksomhedens to hovedaktionærer, Holger C. Hansen (t.v.) og Asbjørn Berge. Foto: PR-foto

2 år siden

ERHVERV Koncernen Nordic Wood Industries har i dag en omsætning på trekvart milliard og 400 medarbejdere fordelt på ni lokationer i Danmark og i udlandet. Blandt dem er Palsgaard Spær i Hampen.

De tre andre er CBI Papiruld Danmark, Lilleheden og Roust Træ.

Med det udgangspunkt etableres nu en helt ny koncernledelse med blandt andet en ny koncernadministrerende direktør, der skal sætte retningen for Nordic Wood Industries og sikre en betydelig vækst i de kommende år - både organisk og via opkøb.

På den måde skal Nordic Wood Industries fremadrettet i langt højere grad agere som én samlet koncern med én fælles retning fremfor fire separate virksomheder, oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

Thomas Raunsbæk, tidligere direktør i Scandi Byg, skal sammen med de to hovedaktionærer, Holger C. Hansen og Asbjørn Berge, stå i spidsen for koncernen senest fra 1. september.

Asbjørn Berge er formand for bestyrelsen af Nordic Wood Industries. Thomas Raunsbæk indtræder som koncernadministrerende direktør, og Holger C. Hansen vil indgå i koncernledelsen med ansvaret for forretningsudvikling.

- Med Nordic Wood Industries har vi etableret en samlet position i markedet for træbaserede byggematerialer, hvor vi med en helt anden tyngde end tidligere kan arbejde for at øge anvendelsen af træ i byggeriet og udbrede kendskabet til træets mange anvendelsesmuligheder og bæredygtige egenskaber, forklarer Asbjørn Berge, der er formand for bestyrelsen i Nordic Wood Industries.

Det er koncernens ambition at vokse yderligere i den kommende årrække. Udviklingen skal komme fra såvel organisk som akkvisitiv vækst indenfor rammen af træbaserede byggematerialer og præfabrikation.