Bilbranche udskyder årsmøde i Brande

Corona får organisation AutoBranchen Danmark til at udskyde sit planlagte årsmøde i RemisenBrande

Udgivet:23. december 2020, 12.51

Læsetid:1 minut

RemisenBrande skulle ifølge kalenderen have lagt lokaler til årsforsamlingen for AutoBranchen Danmark 10. marts 2021, men dette er udsat på grund af corona. Foto: Tom Laursen

2 år siden

BRANDE Talerøret for hele den danske autobranche skulle 10. marts 2021 holde sin årsdag i RemisenBrande. Men det må nu blive en anden gang.

AutoBranchen Danmark er en brancheorganisation, som repræsenterer bilforhandlere, bilværksteder og autolakererier. Der er cirka 1200 medlemmer over hele landet, som tilsammen beskæftiger flere end 20.000 medarbejdere og omsætter for cirka 50 milliarder kroner om året.

Hovedkontoret ligger i København.

Usikkert forår

- Vi skal sikre, at årsdagen kan afholdes forsvarligt ud fra covid-19 og myndighedernes restriktioner. I det tidlige forår 2021 vil der sandsynligvis stadig være en vis usikkerhed forbundet med et event i den størrelsesorden, og derfor rykker vi årsdagen, fortæller Gitte Seeberg, der er administrerende direktør hos AutoBranchen Danmark, i en pressemeddelelse.

Når en ny dato for årsdagen engang ligger fast, bliver der masser at glæde sig til, forsikrer Gitte Seeberg.

Minister og bildesigner

Deltagerne kan ikke kun se frem til fagsnakke målrettet netop deres type af forretning - uanset om de arbejder som bilforhandlere eller på eftermarkedet.

AutoBranchen Danmark har også sikret sig et oplæg af Henrik Fisker, den verdenskendte danske bildesigner fra BMW og Aston Martin. Han driver i dag firmaet Fisker Inc., som snart sender den nye el-SUV Fisker Ocean på gaden.

Sidst, men bestemt ikke mindst har transportminister Benny Engelbrecht (S) takket ja til invitationen om at komme til årsdagen.

Hertil vil der være rig lejlighed til at netværke med kolleger fra hele branchen og AutoBranchen Danmarks fagpersoner.

Programmet for årsdagen i RemisenBrande var oprindelig sat til at vare fra morgen til ud på eftermiddagen.