112

To kiksede indbrud

Årvågen nabo tilkaldte politiet, da han så lommelygte bevæge sig rundt

14. juli 2021, 06.55

Foto: Martin Ballund

IKAST-BORDING En indbrudstyv havde ikke det store held med sit forehavende, da han tirsdag aften ved 23.30 tiden parkerede bilen på Danmarksgade i Ikast.

Umiddelbart efter lød et brag, og en årvågen genbo kunne kort tid efter se lyset fra lommelygter bevæge sig rundt i huset.

Han noterede nummmerpladen og kontaktede herefter politiet.

Da patruljen nåedfe frem, nåede man lige at se en mand løbe fra stedet, men fik sig dog en snak med en passager i bilen, en 20-årig kvindee fra Ikast, der blev afhørt på stedet.

Politiet vil nu gerne i kontakt med manden, der løb bort. Han beskrives som 20-30 år, 180 centimeter og almindelig af bygning. Han havde lyst hår og bar en grå hættetrøje.

Der blev intet stjålet i forbindelse med indbruddet.

Det gjorde der formentlig heller ikke en times tid senere, hvor der blev meldt om indbrud i en villa på H.C. Andersens Vej. Her er et vindue brudt op, men da gerningsmanden kom ind, blev tyveriaslarmen aktiveret, og den gjorde sin virkning. Gerningsmanden tog flugten uden at stjæle noget.

Forarbejdet var ellers gjort i form af at sætte lyssensorer ud af drift, men vedkommende havde åbenbart ikke taget højde for tyverialarmen.

Til gengæld var der udbytte, da der blev begået indbrud i et udhus på Roskildevej i Bording. Lågen er brudt op, og der er stjålet diverse fiskeudstyr.