Norsk forlængelse: Ny kontrakt til HIH-streg

26-årige Vilde Johansen har underskrevet en ny aftale med Herning-Ikast til sommeren 2023

14. oktober 2020, 09.49

26-årige Vilde Johansen (t.v.) har forlænget sin kontrakt med Herning-Ikast Håndbold til sommeren 2023. Foto: Jakob Stigsen Andersen

HÅNDBOLD I de kommende sæsoner tales der også norsk på stregen hos Herning-Ikast Håndbold.

Således har den midtjyske topklub og nordmanden Vilde Johansen onsdag offentliggjort en ny gensidig kontrakt til sommeren 2023.

Den 26-årige stregspiller kom til klubben fra Tertnes i hjemlandet i sommeren 2019. Her delte Vilde Johansen spilletid med den danske landsholdsstreg Sarah Iversen, som i denne sæson er i lykkelige omstændigheder grundet graviditet.

- Vi har i den grad set Vilde træde i karakter. Med Vilde og Sarah på plads, betyder det vores tre’er-forsvar ser godt ud sammen med Ingvild Bakkerud, ligesom at vi offensivt har to af de stærkeste kort i ligaen. Jeg tror på, at vores kontinuitet kan komme os til gode i den kommende sæson, siger Herning-Ikast Håndbolds direktør, Daniel Grønhøj, i en pressemeddelelse.

Vilde Johansen, der blandt andet har fortid hos storklubben Larvik og på det norske landshold, er også godt tilfreds med sin nye HIH-kontrakt.

- Jeg er faldet til i Herning-Ikast, så det var i bund og grund ikke så svært i forhold til at forlænge min kontrakt. Jeg føler at jeg bliver bedre og bedre hele tiden, både i forsvaret og angrebet, så min plan om at blive en god tovejsspiller, er godt på vej, siger nordmanden i samme skrivelse.

- Der er mange traditioner i Herning-Ikast, og her spilles der med om medaljer de fleste år. Det er kun med til at gøre det endnu mere attraktivt for mig, lyder det fra Vilde Johansen.