Endnu en omgang standup

Bakkehuset byder på tre komikere på én aften 28. oktober

Udgivet:17. oktober 2021, 11.47

Læsetid:1 minut

Ane Høgsberg stod for underholdningen ved årets Ladies Night, hvor 200 kvinder var samlet i Strgøcentret. Foto: Tom Laursen

KULTUR Så er der lagt op til sjov, grin og satire, når Bakkehuset 28. oktober blænder op for endnu en comedy-aften med hele tre komikere på scenen.

Den første er Ane Høgsberg, som efter presseomtalen at dømme, er en grænsesøgende og kompromisløs komiker, der holder af at tale om de mørke sider i mennesket og det, der optager os. Materialet er leveret med en jysk charme, der gør det svært ikke at overgive sig til grinet. Hun har optrådt siden 2008 og har arbejdet på succeser som Nørgaards Netfix, podcasten Voksenvenner og været vært ved DM i stand-up 2017. Hun gæstede Ikast i september ved årets udagve af Ladies Night.

Den anden komiker, Daniel Lill, er en rutineret og meget tilstedeværende komikere. Han har sine rødder i det jyske og er især kendt for sin publikumskontakt, en herlig mimik og en meget løssluppen og fjollet tilgang til sit materiale. Der bliver improviseret, gakket og fortalt masser af jokes.

Tredje og sidste er Simon Væver, danmarksmesteren i Stand-up 2019, som er hoppet med på Comedyklubben-holdet. Simon Væver er energisk ung herre, som tog publikum med storm under DM i Stand-up. En forrygende og alsidig komiker.