Byfest-koncert med musikalsk familie

Koncert med fire gange Tobijanski i Bording Kirke

Udgivet:29. juli 2018, 11.24

Læsetid:1 minut

Sebastian og Daniel Tobijanski sammen med Daniels kæreste Nanna Ferslev og mor Beate Tobijanski. Foto: Privat

5 år siden

BORDING Bording og Christianshede kirkes organist Kirsten Poulsgaard har inviteret den musikalske familie Tobijanski fra Pårup til at komme og synge en smuk buket af festlige og farverige musikstykker og sange under titlen "Alt godt fra haven".

Det sker torsdag 16. august i Bording kirke om aftenen.

Det bliver en smuk buket af klassiske stykker og mere folkelige satser fra deres repertoire, som også indbefatter polsk musik og musicalhits.

Daniel Tobijanski er kendt fra sin tidligere deltagelse i Unge Sangere i Ikast i 2016, hvor han vandt talentkonkurrencen. Han studerer i dag operasang på musikkonservatoriet i København. Han har sunget flere koncerter her i området , er en blændende dygtig sanger og har vist sin store spændvidde i repertoire fra smukke operastykker til højskolesange og mere rytmiske stykker.

Sammen med Daniel deltager også hans talentfulde kæreste Nanna Ferslev, som også har været med i Unge Sangere-konkurrencen. Hun kommer oprindeligt fra Esbjerg og studerer nu fransk i Århus og synger med i Århus Teaters kor.

Ligeledes vil man møde lillebror Sebastian Tobijanski, som også har vundet en pris i Unge Sangere, Edith Guillaumes mindepris i 2018. Den fik han for en flot fremført polsk sang. Han spiller både violin og klaver og er vokset op i et musikhjem, hvor brødrenes mor, Beata Tobijanski, har lært dem begge at spille klaver og lært Sebastian at spille violin.

Beata Tobijanski deltager også med Kølkær koret , som hun er korleder for. Det er et dygtigt fire-stemmigt kor med et meget alsidigt korrepertoire fra rytmisk til klassisk musik.

- Vi kan glæde os til en festlig, folkelig og fornøjelig og meget smuk koncert i Bording kirke, siger organist Kirsten Poulsgaard.