112

Bølgen af indbrud fortsætter

19. juli 2021, 07.14

Foto: Martin Ballund

IKAST-BRANDE Såvel indbruds- som varmebølgen fortsætter.

Hvad angår indbrudstyveri, så modtog politiet i weekenden en snes anmeldelser af slagsen, og heraf ramte over halvdelen villaer i Ikast og Brande.

Sommerperioden er højsæson for tyveknægte, og når den endda falder sammen med ophævelse af diverse corona-restriktioner, og familier benytter en længe ventet mulighed for at komme bort fra hjemmet, så træder tyveknægtene i karakter.

De har også gennem en lang periode haft særdeles dårlige arbejdsbetingelser og har tillige ikke været berettiget til hjælpepakker af nogen art.

Anmeldelserne i weekenden er typisk kommet fra familie og venner, der har set efter villaen, mens dens beboere eer på ferie. Deerfor er et også uvist, hvad der er stjålet rundt omkring.

Politiet har modtaget anmeldelser ombrudstyverier i villaer på Thit Jensens Vej, Leonora Christinas Vej, Hyldgårdsparken, Tove Ditlevsens Vej i Ikast samt Bøgevænget, Skovbrynet og Gl. Thyregodvej i Brande samt Kastanje Allé i Engesvang og Storgårdvej ved Thorlund.

Som nævnt er der usikkerhed om, hvad der er stjålet, men noget tyder på, at gerningsmændene primært er gået efter smykker og kontanter, og så er der et par af stederne også fjernet en computer.