FCM tror på sejr mod Liverpool

9. december 2020, 15.00

Anfører Erik Sviatchenko (t.v.) og cheftræner Brian Priske (t.h.) på FC Midtjyllands pressemøde forud for hjemmekampen mod Liverpool. Foto: Tom Laursen

FODBOLD Så er det i aften, at FC Midtjylland spiller den sidste kamp i Champions League i denne omgang. Det er den engelske storklub Liverpool FC, der kommer på besøg på MCH Arena i Herning.

Scenariet før kampen er, at Liverpool allerede er sikre på at slutte på gruppens førsteplads og dermed gå videre i turneringen, mens FCM med det ene point, der er på kontoen, uanset hvad slutter sidst og er ude.

Det betyder, at Liverpool sandsynligvis sparer en del af de store stjerner, og i FCM-lejren er der da også stor tro på, at det kan lade sig gøre at vinde kampen.

- Vi har stor tro på tingene, og det er sidste gang, i den her omgang, at vi har mulighed for at vise os frem i Europa, på vores hjemmebane. Det tror jeg på, giver ekstra sult og motivation hos alle mand, lyder det fra cheftræner Brian Priske.

Samme tilgang har anfører Erik Sviatchenko.

- Hvis alle ting går op i en højere enhed for os som hold, og vi gør de ting, vi er gode til, så er vi svære at spille imod, og så har vi gode muligheder for at få point, selv mod de bedste hold, siger han.

Liverpool FC’s tyske manager, karismatiske Jürgen Klopp, advarer dog FC Midtjylland mod at tro, at hans udvalgte Liverpool-spillere møder umotiverede op i Herning.

- Jeg er sikker på, at de i Midtjylland tænker, at nu har de chancen mod os, som er et stort navn, og at vi jo vil lave nogle ændringer og så videre. De kan gå på fire point, og det vil være stort for dem, også økonomisk. Men den dårlige nyhed, jeg har til dem er, at vi kommer med alt, hvad vi har. Vi kommer til at gøre alt, vi kan, for at vinde kampen, slår Jürgen Klopp fast.

Kampen spilles på MCH Arena i Herning i aften klokken 18.55.