Ulf Pilgaards finale i Cirkusrevyen forlænges til efteråret

- Jeg glæder mig meget over, at jeg nu endelig kan få lov til at sige tak til det publikum, der har fulgt mig gennem årene, lyder det fra revyveteranen.

22. juni 2021, 08.45

Foruden den 80-årige stjerne består holdet også af Niels Olsen, Niels Ellegaard, Henrik Lykkegaard, debutanten Merete Mærkedahl og veteranen Lisbet Dahl, som også instruerer revyen.

KØBENHAVN For første gang nogensinde forlænger Cirkusrevyen sæsonen, som samtidig bliver et punktum for revyveteranen Ulf Pilgaard.

Flere end 130.000 personer har sikret sig billet til hans endegyldigt sidste sæson, der på grund af coronarestriktionerne spilles for færre publikummer til hver forestilling.

Derfor forlænges årets revy helt frem til oktober, annonceres det i en pressemeddelelse.

Og hovedpersonen selv, som fyldte 80 år i november, glæder sig over at takke af med maner.

- Det er enormt rørende hver aften at stå på scenen igen, både fordi det er så længe siden sidst, men naturligvis også, fordi det er min sidste sæson i Cirkusrevyen, siger han i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Jeg glæder mig meget over, at jeg nu endelig kan få lov til at sige tak til det publikum, der har fulgt mig gennem årene, og det er dejligt, at endnu flere nu får mulighed for at se årets revy, lyder det fra Ulf Pilgaard.

Foruden den 80-årige stjerne består holdet også af Niels Olsen, Niels Ellegaard, Henrik Lykkegaard, debutanten Merete Mærkedahl og veteranen Lisbet Dahl, som også instruerer revyen.

- Det er en fornøjelse at møde det glade og forventningsfulde publikum hver eneste aften. Efter en lang pause er det fantastisk, at vi nu kan mødes og være sammen igen, og jeg glæder mig til at fortsætte Cirkusrevyen helt ind i efteråret, siger sidstnævnte i pressemeddelelsen.

Selv om Bakken normalt er lukket i oktober, har man fået myndighedernes tilladelse til at fortsætte efter den normale spilleperiode.

Det forsikrer Cirkusrevyens direktør Torben "Træsko" Pedersen.

- Det er en helt speciel følelse at se publikum i teltet igen, og der er rigtig mange, der gerne vil være med til at give Ulf Pilgaard en flot finale.

- Derfor er jeg så glad for, at vi nu har fået tilladelsen til at fortsætte spilleperioden ind i efteråret, hvor der efter planen ikke er flere restriktioner tilbage, siger han i pressemeddelelsen.

Cirkusrevyen 2021 slog teltdugen op for første gang den 6. maj og spiller foreløbig frem til søndag den 3. oktober.

/ritzau/