Stig Tøfting ankommer til Ikast i dag

Den tidligere landsholdsspiller tabte et væddemål og er på vej fra Aarhus til Herning med stop i Strøgcentret i Ikast fredag

Udgivet:13. december 2019, 10.35

Læsetid:2 minutter

Stig Tøfting var inden kampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland kommet til at love, at han ville gå fra Aarhus til Herning, hvis midtjyderne vandt kampen. Det sker nu over flere dage startende torsdag. Her ses han sammen med Martin Jørgensen og Camilla Martin inden »guldkampen« på MCH Arena tilbage i maj 2018. Foto: Jens Anton Nordestgaard

Jacob Hove
Debatredaktør
Jacob Hove
Debatredaktør| +45 96 26 37 11 | jah@herningfolkeblad.dk
Færdiguddannet i 2010 fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og Syddansk Universitet. Ansat på Folkebladet siden 2017.
Se flere artikler af Jacob Hove

3 år siden

Ikast Inden kampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland i søndags udtalte Stig Tøfting, at han ville gå fra sit hjem i Viby ved Aarhus til Herning, hvis midtjyderne vandt kampen.

Det blev som bekendt en 2-1 sejr til FCM, og derfor må Stig Tøfting nu holde, hvad han har lovet.

Stig Tøfting startede sin gåtur torsdag og ankommer fredag til Strøgcentret. Ifølge Vores Ikast ser tidsplanen ud som følger (med forbehold for, at den kan ændre sig):

Stig går fredag eftermiddag gennem Bording cirka klokken 15.45, Hestlund (hovedvej) cirka klokken 16.30 og ankommer til Strøgcentret cirka klokken 17.00.

Søndag går han videre til Herning, hvor han skal være kommentator, når FCM tager imod AGF.

- De sidste 15 kilometer vil jeg gå søndag, hvor jeg starter klokken 13.00. Det er så planen, at jeg træder direkte ind i tv-studiet på MCH Arena søndag aften, hvor jeg ankommer inden klokken 17.00, fortæller han til Ekstra Bladet og tilføjer, at han forventer, at der kommer en del og går med de sidste 15 kilometer fra Ikast til Herning.

Det ønske ser ud til at blive indfriet. I hvert fald har en FCM-fan lavet en begivenhed på Facebook med navnet »Hjælp Tøffe de sidste km i mål«.

I beskrivelsen af begivenheden står der: »Stig Tøfting har igen talt lidt over sig og må bide i det sure æble, da han undervurderede styrken fra de glubske ulve i kampen mellem Brøndby og FCM i søndags«.

Begivenheden er også blevet delt i et FC Midtjylland-forum på det sociale medie, hvor folk opfordres til at tage del i turen fra Ikast til MCH Arena.