Kærmindeparken får ny forstander

Kathrin Terkelsen er ny forstander på plejehjemmet Kærmindeparken

Udgivet:04. april 2023, 16.00

Læsetid:2 minutter

46-årige Kathrin Terkelsen bor i Ikast og har tre børn på henholdsvis 22, 20 og 13 år. Hunbegynder som ny forstander på Kærmindeparken med officiel første dag på lørdag, 1. april. Foto: Privatfoto

6 måneder siden

BORDING 1. april 2023 tiltræder Kathrin Terkelsen som forstander på plejehjemmet Kærmindeparken i Bording. Det skriver plejehjemmet i en pressemeddelelse.

Kathrin Terkelsen kommer fra en stilling som plejehjemsleder på Fjordglimt i Hvide Sande. Kærmindeparken skriver, at den nye forstander har en bred erfaring inden for ældreområdet og har tidligere blandt andet været leder af en hjemmeplejeenhed og plejecenterleder på et demensplejehjem. Oprindeligt er Kathrin Terkelsen uddannet sygeplejerske fra Tyskland, hvor hun boede indtil 2008. I Danmark har hun afsluttet en diplomuddannelse i ledelse og er i gang med en masteruddannelse i offentlig ledelse.

Lokalkendt forstander

Med bopæl i Ikast er det en lokalkendt forstander, der skal stå i spidsen for Kærmindeparken og samtidig være med til at bygge bro til lokalsamfundet, hvor hjemmet har en stærk forankring.

- Jeg glæder mig til at blive en del af et hjem, som tilbyder mange forskellige aktiviteter til beboerne, og hvor der er et aktivt korps af frivillige, som bakker op om hjemmet, siger Kathrin Terkelsen, der også fra sit tidligere arbejde har været vant til at inddrage frivillige i de daglige aktiviteter på hjemmet.

- Det er vigtigt, at vi giver beboerne - og også hinanden - gode oplevelser. Jeg har selv mit hjerte med på arbejde hver dag og er opmærksom på at skabe relationer og være i tæt kontakt med de mennesker, der er omkring mig. Samtidig er jeg optaget af at forbinde det, jeg vil kalde det nærhedsetiske, med at være en god leder og sikre høj kvalitet i plejen, siger hun.

Håndboldnørd i fritiden

I fritiden er Kathrin Terkelsen optaget af sport og særligt af håndbold, hvor hun betegner sig selv som »Danmarks største håndboldnørd« og blandt andet analyserer håndboldkampe. Herfra kan hun også bruge noget i sit arbejde på hjemmet.

- Jeg er meget opmærksom på, at vi på hjemmet er et team, hvor vi skal spille hinanden gode. Vi har alle forskellige roller, og vi er alle vigtige. Det er meget afgørende, at vi er der for hinanden, siger Kathrin Terkelsen, der ser frem til at møde alle beboere, pårørende, medarbejdere og frivillige på hjemmet.

Læs også
Særlige traditioner i Engesvang: Påsken kan ses kirken på et stort billedtæppe Særlige traditioner i Engesvang: Påsken kan ses kirken på et stort billedtæppe
Læs også
Særlige traditioner i Engesvang: Påsken kan ses kirken på et stort billedtæppe