Travle FCM har kampe på stribe

Efter mandagens sejr i Randers er der pokalkamp i Odense torsdag aften og hjemmekamp mod Horsens på søndag

11. februar 2021, 12.57

Gustav Isaksen, der her ses i en af FCM’s træningskampe denne vinter, imponerede i 2-1-udesejren over Randers mandag aften. Foto: Henrik Ole Jensen

FODBOLD Vinterfreden er i høj grad forbi for FC Midtjylland. Torsdag i sidste uge blev sæsonen genoptaget, da FCM skuffende tabte 1-2 på hjemmebane til SønderjyskE. Mandag aften kom de danske mestre dog tilbage på sejrssporet, da Awer Mabil med en scoring i overtiden sikrede en 2-1-sejr på udebane over Randers FC.

De tre point betyder, at FC Midtjylland hænger på helt i toppen af Superliga-tabellen, hvor der lige nu er ét point op til førerholdet Brøndby.

Næste opgave er dog af en anden slags. Torsdag aften gælder det den første af to kvartfinaler i pokalturneringen, Sydbank Pokalen, når FC Midtjylland spiller på udebane mod OB. Og på søndag er der Superliga på programmet igen med en hjemmekamp mod AC Horsens.

Cheftræner Brian Priske har hele tiden understreget, at FCM går efter »The double« i denne sæson. Altså triumf både i Superligaen og pokalturneringen.

Derfor var han også ekstra glad efter sejren mandag aften i Randers, som altså blev sikret på en sen scoring. FCM-træneren er helt med på, at de kritiske røster var piblet frem, hvis FCM kun havde fået det ene point.

- Jeg kigger på resultaterne i sidste ende. Det skal man ikke være i tvivl om, men jeg kigger også på præstationerne. Vi ved godt, at vi bliver vurderet udefra hele tiden, og det tager vi gerne med. Vi tager favoritværdigheden på os, og vi vil gøre alt for at blive mestre igen, slår Brian Priske fast.

At FC Midtjylland råder over en stor og bred spillertrup bliver vigtigt i det tætte kampprogram. Mod Randers fik 19-årige Gustav Isaksen chancen fra start og stjal billedet med en flot præstation.

- Gustav sluttede efteråret godt af og har haft en fin opstart med mange gode ting. Vi får brug for rigtigt mange spillere i det her forår, så det handler også om at holde folk til ilden. Også selvfølgelig også at sætte nogen ind på holdet, når de har gjort det godt, lyder det fra Brian Priske.