Foredrag i Isenvad med tv-par: Familie på farten - i Canada og Alaska

Anne Grethe Trangbæk og Helge Rude Kristensen pakker endnu en gang deres gamle Land Cruiser. I næste uge holder de foredrag om deres oplevelser

Udgivet:25. september 2022, 16.00

Læsetid:1 minut

Parret har oplevet meget på deres rejser i verden. Næste onsdag fortæller de om oplevelserne i Isenvad Forsamlingshus. Foto: Privatfoto

1 år siden

FOREDRAG Anne Grethe Trangbæk og Helge Rude Kristensen holder 28. september et foredrag i Isenvad Forsamlingshus. Parret er kendte fra tv, hvor de har rejst rundt i deres gamle Land Cruiser.

Det skriver Familie og Samfund Isenvad i en pressemeddelelse.

Under foredraget fortæller parret om deres mange oplevelser.

I 180 dage bliver LandCruiseren en rullende pensionistbolig på 44.000 kilometer nordamerikanske veje. Foredraget er blandt meget anden en historie om at være sammen 24 timer i døgnet, at føle sig alene i verden, at møde gæstfrihed og hjælpsom, at forspise sig i hummere den ene dag for at leve af fladbrød de næste fire dage i træk.

Parret har flygtet fra bjørne, skåret sig i fingeren med 300 kilometer til nærmeste læge, fået varmen fra skovbrande og lyttet til ulvekoncerter i vildmarken. og meget mere som Anne Grethe Trangbæk og Helge Rude Kristensen dele med byen om en uge.

900 billeder bliver vist til foredraget underbygget af musik og reallyde. Foto: Privatfoto