Ikast har Danmarks bedste Fitness World

Landets bedste Fitness World ligger i Strøgcentret

22. november 2019, 10.24

Mette Back, centerleder hos Fitness World i Ikast, er stolt over prisen. Foto: PR-foto

Ikast På Strøget 4 i Ikast findes landets bedste center blandt alle Fitness Worlds mere end 170 centre i hele Danmark. Det skriver Fitness World i en pressemeddelelse.

Siden centeret åbnede på Strøget 4 i september 2017, er det kun gået en vej for Fitness World-centret, der nu er kåret som Danmarks bedste i 2019.

Hemmeligheden bag centrets succes skal findes i sammensætningen af et godt hold engagerede medarbejdere, en erfaren centerleder og stor opbakning fra trofaste medlemmer.

- Jeg er utrolig stolt af denne anerkendelse og kan kun takke mit hold af seje medarbejdere og ikke mindst de mange medlemmer, som træner hos os hver dag. Vi har en stærk team-følelse på tværs af hele centret, og i sidste ende betyder det, at vi alle sammen yder det ekstra for centret, siger Mette Back, centerleder hos Fitness World i Ikast,

Mette Back, 35, har været hos Fitness World i 11 år, hvoraf hun i 10 år har haft rollen som centerleder.

En hyldest til centrene

Fitness World på Strøget 4 har i sin relativt korte levetid formået at rykke sig fra et traditionelt fitnesscenter til i dag at være et sted, hvor fællesskaber opstår, og hvor træning er mere end tunge vægte. Det er et af de centre i landet, hvor antallet af personlig træning sessions er vokset mest, og hvor medlemstallet har haft mest medvind.

- Formålet med prisen er at hylde de centre og medarbejdere, der gør et ekstraordinært stykke arbejde for kæden. Ikast har leveret stærke økonomiske resultater, nye tiltag inden for hold og personlig træning, og så står centret altid knivskarpt. Alt det resulterer i, at centeret har landets suverænt højest medlemstilfredshed, siger Kim Trier Meyer, retail operations director i Fitness World, som har været med til at indstille Fitness World Ikast til prisen.

Nomineringerne sker på baggrund af tilfredshedsundersøgelser blandt Fitness Worlds medlemmer, trivselsundersøgelser blandt ansatte og centrets økonomiske resultater.

Fitness World Ikast dystede mod centre i Brønderslev og Ebeltoft om at blive årets bedste, men det var altså Ikast, der løb med sejren ved en stor prisuddeling, som fandt sted i Kolding 20. november, hvor flere end 350 medarbejdere deltog.