Ansat i Skat overfaldet uden for sit hjem mellem Bording og Silkeborg

Det er uvist, om overfald på kvindelig skattemedarbejder er arbejdsrelateret. Vedkommende bliver behandlet for brud i ansigtet og brækket ribben

Udgivet:20. marts 2017, 05.53

Læsetid:1 minut

En medarbejder ved Skat er blevet overfaldet. Foto: Colourbox

7 år siden

Indland En ansat i Skat er tirsdag morgen blevet overfaldet uden for sit hjem på en landejendom mellem Bording og Silkeborg.

Det er endnu uvist, om overfaldet er arbejdsrelateret.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Tirsdag eftermiddag blev kvinden behandlet for sine skader. Politiet har endnu ikke en diagnose, men det tyder på, at kvinden har fået brud i ansigtet og brækket ribben. Det oplyser politiinspektør ved Midt- og Vestjyllands Politi Hans Roost. Skat oplyser, at man ikke her ved, om overfaldet er motiveret på grund af den ansattes job. Fokus lige nu er på at tage hånd om den pågældende medarbejder og familie.

- Med forbehold for at vi ikke kender sagens omstændigheder, kan det ikke udelukkes, at overfaldet er arbejdsrelateret. Det er fuldstændig uacceptabelt, siger Merete Agergaard, der er konstitueret direktør for Skat, i en skriftlig udtalelse.

- Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at tage hånd om medarbejderen og dennes familie. På nuværende tidspunkt kan vi ikke oplyse mere af hensyn til politiets efterforskning, lyder det videre.

Politiet meddeler, at personen blev overfaldet af en ukendt gerningsmand.

/ritzau/