Hovsa til huen! Den passer alligevel

Langt de fleste huer på Ikast-Brande Gymnasium kom til at passe med hjælp fra korkbånd og teknisk snilde

Udgivet:15. maj 2014, 20.23

Læsetid:2 minutter

Af Jesper Sørensen jes@herningfolkeblad.dk

9 år siden

Sidste uge gav det en del ballade, da mange kommende studenter kunne berette, at de studenterhuer, de havde købt hos huemageren C.L. Seifert, ikke passede.

Det viser sig nu, at omfanget af problemet var temmelig lille, også på Ikast-Brande Gymnasium, hvor historien begyndte.

Kun to ud af fyrre

Onsdag eftermiddag var fire medarbejdere fra C.L. Seifert på besøg på Ikast-Brande Gymnasium, hvor de tilbød at give studenterhuerne et servicetjek og gerne hjælpe med at rette huen, for eksempel med et korkbånd indeni.

De utilfredse elever kom i to omgange, da deres lektioner var slut.

- Ved det første hold dukkede omkring 40 op. Ud af dem fandt vi to huer, der ikke passede, hvor vi giver dem en ny, forklarede Simone Eriksen fra C.L. Seifert.

Nu passer hatten

En af de elever, der fik styr på huen, var Patrick Knudsen fra 3.Y.

- Den passede ikke i sidste uge, og jeg har prøvet den efterfølgende, hvor den heller ikke har passet. Men nu sidder den faktisk, som den skal, lød det fra den kommende student.

Læs mere om studenterhuerne og C.L. Seiferts besøg på Ikast-Brande Gymnasium i Herning Folkeblad i dag, torsdag.

Emma Nejlund var utilfreds med sin studenterhue, som hun mente, var for stor. Hun mødte derfor C.L. Seifert på Ikast-Brande Gymnasium, så de kunne kigge på sagen. Foto: jesper sørensen
Et stykke korkbånd i huen fik den til at passe helt perfekt. Sådan et kunne alle elever få, og C.L. Seifert tilbød også at sætte det i huen for dem.?