Køb pastasauce og donér mad til Blå Kors

DONATION | Alle Dolmio-glas, der sælges i uge 45 og 46 hos Føtex Ikast, Bilka og Føtex Herning, giver gratis måltider i varmestue

Udgivet:02. november 2014, 08.00

Læsetid:2 minutter

I uge 45 og 46 giver salget af Dolmio-pastasauce gratis måltider til brugerne af Blå Kors' varmestue i Herning (Foto: Dolmio.dk)

BLÅ KORS | I denne og næste uge støtter de lokale forbrugere et godt formål, hvis de køber pastasauce af mærket Dolmio.

Således vil salget fra glas med Dolmio-pastasauce, der købes hos Føtex i Ikast og Herning samt Bilka i Herning, hjælpe velgørenhedsorganisationen Blå Kors. Og nærmere betegnet brugerne af Blå Kors' varmestue på Bethaniagade i Herning.

- Dolmio-projektet er rettet direkte mod varmestuen, hvor pengene bruges til at sikre brugerne et gratis måltid mad, forklarer Jacob Jacobsen, salgskonsulent hos Mars Danmark, som sammen med Føtex og Bilka er initiativtager til støttekampagnen i uge 45 og 46.

Ti glas giver et måltid

Hos Mars Danmark forhandler man kendte chokoladeprodukter som Snickers, Mars, Bounty og M&M's. Koncernen står også bag forhandling af dyremad som Pedigree samt altså produkter fra Dolmio.

- Vi synes, som vores lokale samarbejdspartnere hos Føtex og Bilka, at kampagnen til gavn for Blå Kors' varmestue i Herning er værd at bakke op om. Normalt skal brugerne af varmestuen selv betale for deres mad, men forhåbentlig kan vi og kunderne i butikkerne i fællesskab sørge for, at hver bruger får et gratis måltid mad, siger Jacob Jacobsen.

Succes i Vejle

Ifølge salgskonsulenten, er der garanteret ét gratis måltid hver gang, der sælges ti glas med Dolmio-pastasauce.

For to år siden var Mars Danmark involveret i et lignende i projekt - til gavn for en varmestue i Vejle. Her blev der solgt så mange Dolmio-glas, at der kunne serveres 200 måltider.

- Det var en kæmpe succes, og vi håber naturligvis, at vi også denne gang kan skaffe et lignende beløb. Vi får overblik over salget i uge 47, og derefter glæder vi os til at servere gratis mad i varmestuen hos Blå Kors, siger Jacob Jacobsen.