Nu kan du gå til e-sport i Ikast-Brande

Åbent hus i nyt klubhus til Ikast-Brande ESport

9. marts 2017, 08.24

E-sport er blevet uhyre populært Foto: Dennis M. Sørensen

IKAST-BRANDE Ikast-Brande eSport - IBeS - er nu klar med nyt klubhus, og i den anledning er der åbent hus fredag 24. marts fra midagstid samt lørdag 25. marts sidst på formiddagen.

Her vil foreningen i øvrigt fejre fem års fødselsdag.

De nye klublokaler, som man byder inden for i, er på adressen Stadion Alle 2A i det tidligere Offside-lokale under trinbunen på Ikast Stadion.

Her vil der være rig mulighed for høre mere om Ikast-Brande eSport, snakke med underviserne, de frivillige og se de nye flotte faciliteter.

Ikast-Brande eSport har eksisteret som forening i snart 5 år, men hidtil har den kørt som online forening med enkelte fysiske events. Indtil august sidste år hvor klubben startede fysisk undervisning op.

- Interessen har siden været stor, og vi får hele tiden flere og flere medlemmer og samarbejdspartnere. Vi kan mærke nysgerrigheden og interessen for e-sport vokser omkring os, og vi synes derfor det er på sin plads at åbne dørene og tilbyde jer et kig indenfor, siger formand for klubben, Dennis Mechlenburg Sørensen.

Under besøget er IbeS vært ved en bid brød og lidt til ganen, mens de frivillige fortæller meget mere om det at være medlem i foreningen.