Superstjernepar skal giftes: Vi drak hinandens blod

Det intense forhold mellem rapperen Machine Gun Kelly og skuespillerinden Megan Fox er kulmineret med et blodigt frieri.

13. januar 2022, 09.19

Ægteskabet bliver Megan Fox' andet. Hun har tidligere været gift med skuespilleren Brian Austin Green, som mange børn af 80'erne og 90'erne kender i rollen som David Silver i "Beverly Hills 90 210". (Arkivfoto).

USA Bryllupsklokkerne kimer for Hollywood-parret Megan Fox og Machine Gun Kelly, der bærer det borgerlige navn Colson Baker.

Den 31-årige rapper har nemlig været på knæ for den 35-årige skuespillerinde efter halvandet års forhold.

Parret har indviet omverdenen i frieriet, der er delt på Instagram.

Ifølge Megan Fox var frieriet meget intenst - som resten af deres forhold.

- I juli 2020 sad vi under dette træ. Vi bad om magi. Vi var uvidende om den smerte, vi ville møde. Uvidende om det arbejde og de ofre, forholdet ville kræve af os, men vi var beruset af kærligheden. Og karmaen.

- På en eller anden måde halvandet år senere - efter at have gået gennem helvede sammen og efter at have grinet mere, end jeg nogensinde havde forestillet mig - bad han mig om at gifte sig med ham. Og ligesom i hvert liv før dette, og som i hvert liv, der vil følge, sagde jeg ja. Og så drak vi hinandens blod, skriver hun.

Megan Fox og Machine Gun Kelly mødte hinanden under optagelserne af filmen "Midnight in the Switchgrass", mens hun stadig var gift med sin daværende mand.

Ifølge parret vidste de begge med det samme, at de var hinandens soulmates.

Det kommer også til udtryk i forlovelsesringen, afslører Machine Gun Kelly på sin Instagram-profil.

- Jeg designede ringen med hendes fødselssten, en smaragd, og min fødselssten, en diamant, sat på et bånd af torne, der trækker sig sammen som to halvdele af samme sjæl og danner et obskurt hjerte, som er vores kærlighed, skriver den nyforlovede rapper.

Mens ægteskabet bliver hans første, bliver det Megan Fox' andet.

Hun har tidligere været gift med skuespilleren Brian Austin Green, som mange børn af 80'erne og 90'erne kender i rollen som David Silver i "Beverly Hills 90 210".

Sammen har eksparret sønnerne Journey på fem år, Bodhi på syv år og niårige Noah.

Machine Gun Kelly har også børn fra et tidligere forhold. Han er nemlig far til datteren Casie på 12 år.

/ritzau/