Breaking news

Paul McCartney rammer Boxen

Beatleslegenden besøger Herning 27. juni med sin »One on One«-tour.

Udgivet:04. april 2016, 08.36

Læsetid:2 minutter

Paul McCartney har stået fadder til nogle af popmusikkens største sange. 27. juni gæster han Herning. foto: pr-foto

Thomas Færch Kvist
Nyheds- og digitalredaktør| +45 96 26 37 31 | tfk@herningfolkeblad.dk
Thomas Færch Kvist
Nyheds- og digitalredaktør| +45 96 26 37 31 | tfk@herningfolkeblad.dk
Været på Herning Folkeblad siden 2014. Er udpræget nyhedsjunkie og beskæftiger mig især med vores digitale platforme. Skriv endelig, hvis du har et godt tip!
Se flere artikler af Thomas Færch Kvist

7 år siden

herning Som det eneste sted i Danmark har Jyske Bank Boxen glæden af at få besøg af Paul McCartney på hans »One on One«-tour denne sommer. Det legendariske, tidligere Beatles-medlem gæster multiarenaen i Herning 27. juni. Det oplyser MCH i en pressemeddelelse.

- Det er en stor glæde for os at få lov at byde et så stort navn som Sir Paul McCartney velkommen i Jyske Bank Boxen i Herning. Det er en af de koncerter, vi har drømt om, siger Georg Sørensen, administrerende direktør for MCH Messecenter Herning Kongrescenter.

De mest elskede hits

McCartney fylder 74 år kort før sin koncert i Herning. I sit liv har den Liverpool-fødte brite gang på gang bevist, at han besidder en uovertruffen evne til at kreere sangtekster og musik, som giver genklang fra generation til generation. Set-listen på »One on One«-turneen spænder netop over de mest elskede hits fra hele McCartneys karriere - fra medlem af The Beatles og senere bandet Wings til hans tid som soloartist. Udover et overdådigt show med storskærme og fyrværkeri vil man således også kunne se frem til et svimlende udvalg af nogle af de bedste sange, der nogensinde er skrevet. Paul McCartneys koncert i Herning bliver ganske enkelt alt, hvad enhver musikelsker kan ønske sig.

Køb billet fra torsdag

Med til koncerten medbringer McCartney sit band gennem mere end 10 år i ryggen. Bandet består af Paul »Wix« Wickens på keyboards, Brian Ray på bas/guitar, Rusty Anderson på guitar og Abe Laboriel Jr. på trommer.

Billetsalget starter på torsdag 7. april.