Sommerdahl-stjerne finder sammen med kendt ekskæreste

Skuespilleren Laura Drasbæk danner igen par med instruktør og stuntmand Lasse Spang Olsen, skriver Billed-Bladet. Parret gik fra hinanden i 2018.

Udgivet:06. august 2022, 17.34

Læsetid:2 minutter

Lasse Spang Olsen og Laura Drasbæk dannede første gang par mellem 2013 og 2018. Her ses de sammen i 2014 til en premiere i Glassalen i Tivoli. (Arkivfoto).

/ Ritzau /

10 måneder siden

KØBENHAVN TV 2-stjernen Laura Drasbæk har fundet kærligheden i en gammel flamme.

Den 47-årige skuespillerinde er nemlig endnu en gang kærester med instruktør og stuntmand Lasse Spang Olsen, som hun var sammen med mellem 2013 og 2018.

Det genforenede par ankom lørdag sammen til brylluppet mellem Laura Drasbæks tidligere Vild med dans-partner, Silas Holst, og Nicolai Schwartz. Og her kunne hun afsløre til Billed-Bladet, at stuntstjernen er hendes kæreste igen.

Laura Drasbæk er kendt fra blandt andet "Sommerdahl" og "Lærkevej" på TV 2.

Hun mødte Lasse Spang Olsen under indspilningerne til filmen "Den gode strømer" fra 2004, som Lasse Spang Olsen instruerede.

Da de første gang fik interesse for hinanden, ramte forelskelsen Laura Drasbæk hårdt, fortalte hun siden til Se og Hør.

- Pludselig blev jeg genert over alt det, der før havde været naturligt. Jeg lagde mærke til hans overkrop gennem blusen. Det begyndte i mig, og han kunne nok mærke det fra mig. Der kom pludselig en anden undertone. Der kom et japansk hurtigtog. Det var så stærkt, sagde Laura Drasbæk dengang til ugebladet.

Parret gik fra hinanden i 2018, men fortalte først offentligheden om det året efter. Siden har de været gode venner. Og nu er de altså igen mere end det.

Faktisk har de dannet par siden januar, fortæller Laura Drasbæk til Billed-Bladet.

Da parret i første omgang var kærester, boede de sammen. Det gør de ikke nu, skriver mediet.

Laura Drasbæk er mor til to, sønnerne Albert og Vilfred, som hun har med skuespilleren Gerard Carey Bidstrup.

Lasse Spang Olsen, der er 57, har også to børn med en tidligere partner. Det er de voksne døtre Tallulah og Fiona, som han har med smykkekunstneren Josephine Bergsøe.

/ritzau/

Pressemøde på TV2 Charlie serien Sommerdahl Tv-seere vil kende Laura Drasbæk fra blandt andet hendes rolle i TV 2's krimiserie "Sommerdahl". Her spiller hun ekskonen Marianne til Peter Myginds chefefterforsker, Dan Sommerdahl. (Arkivfoto). Philip Davali/Ritzau Scanpix