Ikast HairStyle er rykket ind på Strøget

Frisørsalonen »Ikast HairStyle« er rykket ind på Strøget 29 i Ikast, hvor indehaver Asmaa Ghanem er ved at komme på plads

Udgivet:30. november 2021, 12.54

Læsetid:1 minut

Reolerne er fyldt i den nye salon »Ikast HairStyle«, som er flyttet ind på Strøget 29, men det roder stadig lidt, fortæller indehaveren med et smil. Foto: Henrik Ole Jensen

Mathilde Bach Callesen
Journalist| mac@herningfolkeblad.dk

FRISØR Man kunne næsten tro, at den røde løber i Ikast Strøgcenter er blevet rullet ud til ære for 41-årige Asmaa Ghanem, da hun for nyligt flyttede sin frisørsalon »Ikast HairStyle« ind på Strøget 29 i Ikast.

Mens den røde løber er en del af juleudsmykningen i centret, er »Ikast HairStyle« flyttet permanent ind, da den voksede ud af salonen på indehaverens private adresse.

- Jeg fik flere kunder - også fra andre byer, så det krævede bare mere plads, fortæller Asmaa Ghanem, som både har en frisøruddannelse fra sit hjemland Irak og fra Danmark.

Samtidigt var det vigtigt med en central beliggenhed. Derfor var det glædeligt, da lokalerne i baggården ved Danbolig Ikast stod ledige.

- Der er flere mennesker ved centret, og så giver det mere synlighed at ligge her, lyder det med et smil fra indehaveren.

Hun udstråler stor begejstring for at være flyttet op til midtbyen med sin frisørsalon, som hun har haft gennem halvandet år. Ligesom hun er begejstret for frisørfaget.

Mens Asmaa Ghanem går og ordner lidt indretning i salonen og sørge for kundernes lokker, drømmer Asmaa Ghanem sommetider endnu større for »Ikast HairStyle«.

- Jeg kunne godt tænke mig, at det blev et beautycenter, men nu må vi se, lyder det.