Funktionel træning for alle: Ikast får en ny crossfit-forening

Lørdag 3. juni inviterer Gymlab i Ikast indenfor i nye træningslokaler. Samtidig ser en ny crossfit-forening dagens lys

Udgivet:01. juni 2023, 12.00

Læsetid:1 minut

Forberedelserne er i fuld gang forud for åbningsreceptionen hos Gymlab i Ikast, som nu bliver til en forening. Foto: Privatfoto

Mikkel Korsgaard Christensen
Egnsredaktør
Mikkel Korsgaard Christensen
Egnsredaktør| +45 96 26 34 67 | mkc@herningfolkeblad.dk
Kære læser. Jeg dækker sundheds- og ældreområdet samt arbejdsmarkedsområdet i Ikast-Brande - men jeg skriver og interesserer mig for stort set alt. Jeg elsker at skrive features og menneskehistorier, og jeg går meget op i politik samt alt slags sport. Bor i Ikast, er gift og har to sønner. Holder meget af lange løbeture i naturen og samvær med familien.
Se flere artikler af Mikkel Korsgaard Christensen

4 måneder siden

IKAST Crossfit er umenneskelig træning med store traktordæk for muskuløse mænd og kvinder med sixpacks.

Kan det nu også passe? Nu bliver GymLab Ikast til en forening, og det fejres med åbent hus lørdag 3. juni 2023 på Rømersgade 29 i Ikast om formiddagen. Det fortæller GymLab til Ikast Avis og håber på mange gæster, som vil opleve, hvas Crossfit i virkeligheden er.

Crossfit er funktionel fitness, som giver variation i træningen. Øvelserne består af funktionelle bevægelser udført ved høj intensitet, hvilket forbedrer kondition, muskler og livsstilen generelt. Træningen er henvendt til alle aldersgrupper og vægtklasser.

Til åbningsfesten kan gæsterne deltage i små konkurrencer med gode præmier, og man kan få lov at prøve en lille workout på egen krop.

Bestyrelsesformand Michael Barkholt siger:

- Kom gerne og få en snak med foreningens medlemmer. De har knoklet hårdt de seneste måneder for at blive klar til den store åbningsdag.

- Vi glæder os til at byde indenfor hos GymLab og tilbyde crossfit-træning kombineret med alle goderne fra foreningslivet, siger Michael Barkholt.

Han er desuden frivillig træner i den nyopstartede forening.