Mangler en bestyrelse: Engesvang er fuld af jazz - lidt endnu

Der var fuldt hus ved årets første jazzcafé i Engesvang, men denne sæson bliver den sidste

Udgivet:09. marts 2023, 06.00

Læsetid:1 minut

»Hot & Sweet Jazz Band« åbnede forårssæsonen i Jazzcafé Engesvang sammen med det lokale kor »Ekko«. Foto: PR-foto

ENGESVANG Jazz og korsang er noget, der fylder i Engesvang. I hvert fald var kulturhuset Den Gamle Biograf fyldt, da der torsdag aften var forårssæsonens første »Jazzcafé Engesvang«. Det skriver Kulturens Venner i Engesvang i en pressemeddelelse.

Ved jazzcaféen var det lokale kræfter, der stod for de musikalske indslag, nemlig jazzbandet Hot & Sweet Jazz Band under ledelse af Torben Sørensen og det lokale kor, Ekko, under ledelse af Joan Frost. Og publikum – cirka 80 personer – skabte en god stemning.

Mangler en bestyrelse

Men stemningen bliver ikke ved at være lige så god, kunne jazzcafeens bagmand, Torben Sørensen, afsløre ved koncerten.

- Den her forårssæson bliver den sidste. Det har desværre ikke kunnet lade sig gøre at sammensætte en bestyrelse i den lille forening, der har stået bag Jazzcafé Engesvang. Vi har penge og ressourcer til de fire koncerter, der er planlagt her i foråret, men så er det også slut. Det ser det i hvert fald ud til lige nu, sagde Torben Sørensen.

Det var ham, der tog initiativ til Jazzcafé Engesvang i 2014. Siden har der hvert år – dog med en corona-pause - været otte jazzkoncerter, skiftevis i kulturhuset Den Gamle Biograf og Bøllingsø Bryghus.