TV 2-vært efter bøvlet og presset tid: Nu lysner det

Det har været hårdt at blive far, når man samtidig har været sengeliggende med en diskusprolaps. Men nu er TV 2-værten Steen Langeberg næsten tilbage i topform.

Udgivet:07. august 2022, 16.00

Læsetid:3 minutter

- Min kone har virkelig båret det tunge læs. Hun har nærmest haft fire børn, lyder det fra Steen Langeberg. (Arkivfoto).

/ Ritzau /

SKANDERBORG Svinger man forbi High Spirits-baren på Smukfest, er det velkendte ansigter fra TV 2, der langer fadøl, drinks og shots over disken.

Go' morgen Danmark-værten Steen Langeberg er en af de celebre gæstebartendere. Men at han overhovedet kan stå oprejst bag baren, er et under. I foråret lænkede en diskusprolaps den 45-årige tv-vært til sengen.

- Det går meget bedre nu. Jeg synes, foråret har været hårdt, presset og bøvlet, og det har jeg kæmpet meget med. Både det fysiske – at man ikke kan noget - men også det mentale. Jeg kan virkelig mærke, at jeg er meget afhængig af at være fysisk aktiv, siger han og fortsætter:

- Det gode var selvfølgelig, at vi fik en datter, lille Karen, i maj, og det har naturligvis hjulpet rigtig meget på humøret. Men det er selvfølgelig hårdt, når man har to børn i forvejen, og der er en masse praktik, der skal løses. Det har været frustrerende for både min kone og mig.

Da Steen Langebergs hustru, Juliane, skulle føde, var hans ryg stadig så medtaget, at han måtte ligge i en seng på fødestuen ved siden af hende og heppe på afstand.

Ved den allersidste fase af fødslen var han helt henne ved hende, men ellers lå han lænket i sengen af smerter.

- Min kone har virkelig båret det tunge læs. Hun har nærmest haft fire børn, siger Steen Langeberg og fortsætter:

- Den første halvanden måned med Karen blev ekstra hård, fordi amningen skulle i gang, og Karen skreg meget af tiden. Nu kører det heldigvis, og Karen har ikke ondt i maven mere, så det er bare en helt anden baby. Hun er glad, sund og rask, og man får det største smil om morgenen, når hun vågner. Jeg synes, det lysner.

Steen Langeberg er også tilbage foran kameraet efter sygemeldingen og barslen, der faldt oveni hinanden.

Til vinter pønser han på at tage orlov, så han, hustruen og parrets tre børn, som foruden familiens nyeste medlem, Karen, også består af storebror Christian på fem og storesøster Maja på syv år, kan tage på en længere rejse.

- Det er meget sjovt at se de to store med den lille. De er meget glade for hende, og der er kamp om at holde hende. Der har ikke været jalousi om den opmærksomhed, som babyen jo også tager fra dem, siger Steen Langeberg og fortsætter:

- Jeg var meget spændt på, hvordan vores søn ville reagere. Vores store pige har altid været vild med dukker og barnevogne, så hun var meget interesseret fra starten. Men han er ekstremt beskyttende over for Karen. Så når Karen skal i byen en gang, så er det helt sikkert ham, der kommer til at passe på hende, lyder det fra den stolte far.

/ritzau/