Østergaards Auto følger »strømmen«

Nu får forhandleren også en hybrid lånebil

27. december 2019, 10.09

Østergaards Auto kan nu også udlåne en hybrid, når en kunde mangler en lånebil. Foto: Privatfoto

Ejstrupholm Hos Østergaards Auto har el- og hybrid biler også gjort deres indtog - og det er både på værkstedet, i salgsafdeling og endda som lånebil.

- Vi var i en overvejelses fase om, hvorvidt tiden var inde til, at vi også skulle til at sælge el- og hybrid biler, kombineret med benzin- og dieselbilerne, udtaler indehaver af Østergaards Auto, Mikkel Østergaard.

Men eftersom den første el-bil vi havde stående i salgsafdelingen blev solgt på kun seks dage, så måtte man erkende, at man skulle tage springet og supplere udvalget af salgsbiler med de rene el biler, samt hybrid- og plugin hybrid biler.

- Vi har også allerede i lidt tid serviceret el- og hybrid biler på værkstedet, men har nu fået efteruddannet en medarbejder i el- og hybrid biler, selvom det dog ikke er et lovkrav ligesom i andre lande, fortæller Mikkel Østergaard.

Hos Østergaards Auto har de i forvejen ni gratis lånebiler, men nu hvor de er gået all in på el- og hybrid bilerne og har de derfor også investeret i en helt ny hybrid lånebil - en Toyota Yaris.

- At valget faldt på netop denne model var tilfældigt, fortæller Mikkel Østergaard, så hvis det bliver en succes, kan det være at antallet af lånebiler bliver udvidet med flere el- og hybrid biler i andre mærker.