Skrabelodssalg sikrer udvikling i Ikast FS Badminton

Ikast FS Badminton tjente 16.814 kroner ved at sælge skrabelodder for Diabetesforeningen. Det giver råd til at udvikle klubben midt i en coronatid. Et nyt klublokale blev indrettet, og trænerne sendes på kurser for at styrke niveauet

1. april 2021, 04.12

Ikast FS Badminton har tjent 16.814 kroner ved at sælge skrabelodder til Diabetesforeningens. Det giver klubben råd til at udvikle sig og et nyt klublokale er blevet indrettet. Her ses fem af de spillere, som havde meldt sig som koordinatorer under indsamlingen. Foto: PR-foto

LOKALSPORT I efteråret var alle Ikast FS Badmintons mere end 100 spillere på banen med salg af skrabelodder for Diabetesforeningen. Indtjeningen højner kvaliteten i klubben ved at sende trænerne på kurser, så de fortsat kan dygtiggøre sig.

– Vi er en stor klub med virkelig gode træningsmuligheder og dygtige trænere. Vi sørger for, at de løbende kommer på kurser for at optimere træningen til gavn og glæde for spillerne. Og så har vi brugt nogle af pengene på indretning af vores nye klublokale, hvor trænerne mødes og forbereder sig, siger Erik Linneberg, der er træner i klubben i pressemeddelelse.

Den stærke klubånd betød, at samtlige af Ikast FS’ badmintonspillere bakkede op om initiativet til at sælge skrabelodder. I den store ungdomsafdeling meldte fem sig som koordinatorer:

– De var meget engagerede og forklarede kammeraterne, hvad diabetes er, og hvordan salget støtter diabetessagen. Det interesserede og motiverede de unge, som brugte den baggrundsviden, når de solgte lodderne, siger Erik Linneberg.

Spillerne solgte 1201 lodder og støttede dermed diabetessagen med 19.216 kroner. For klubben er skrabelodssalget en god indtjeningsmulighed.

– Det er en udfordring for os at skaffe penge under coronakrisen. Vi har et af Danmarks største ungdomsstævner, ISI Cup, som vi ikke kan holde på grund af coronarestriktionerne. Så vi er nødt til at kigge på alternative måder, vi kan tjene penge til klubben på, og der er Diabetesforeningens skrabelotteri en god idé. Vi vil meget gerne deltage igen, siger Erik Linneberg.