Ekstra OK-hjælp til Bording-foreninger

30. september 2020, 14.03

STØTTE - OK giver Bording IF og Bording KFUM Håndbold 30 procent ekstra i sponsorstøtte til økonomisk hjælp igennem coronakrisen. Der skulle have stået henholdsvis 17.000 kroner og 10.000 kroner på sponsorchecken til de to foreninger. Men OK har denne gang valgt at lægge 30 procent ekstra oveni.

Vi bruger vores sponsorpenge blandt andet til at støtte børne- og ungdomsspilleres deltagelse i stævner. Tidligere havde vi altid hold i Gråsten, men nu er det oftest i Lemvig, i deltager. Det kan være stævner i en forlænget weekend, hvor vi yder støtte til transport og overnatning, og fortrinsvis er det spillere fra ni til 15 år, der deltager. Og ofte har vi op til 100 spillere af sted. Vi har i alt omkring 300 medlemmer, og her af er flertallet børn og unge, siger Jørn Jensen, administrator i Bording IF.

Tanker lokal støtte

- Sidste år havde vi 50 års jubilæum, som kostede lidt at fejre, fortæller formanden for Bording KFUM Håndbold Carina Märcher Rytter.

- Det var en stor dag, da der blandt andet deltog mange tidligere medlemmer. I år har vi fokus på vores seniorafdeling, som gerne må få et løft. Vi håber at få nye medlemmer til seniorholdene. Damerne træner torsdag 19.30 til 21.00 og mændene mandag kl. 19.30 til 21.00 og torsdag kl. 18.00 til 19.30. Så der er plads til alle, der har lyst til at få motion, socialt samvær og samtidig spændingen ved at spille håndbold.

Nu har Bording IF modtaget godt 22.000 kroner og Bording KFUM håndbold godt 13.000 kroner.

Pengene har OK’s kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et øre beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster med andre ord ikke kunden ekstra at tanke, da det er OK, der udbetaler pengene.