Ny filialdirektør med godt boldøje

Andelskassen har ansat Carsten Nørbjerg som centerdirektør i Ikast og Herning

Udgivet:07. december 2021, 08.51

Læsetid:2 minutter

Carsten Nørbjerg fra Ikast er skiftet fra Sydbank til Andelskassen, hvor han er ny lokal centerdirektør, Foto: Jakob Stigsen Andersen

1 år siden

LEDELSE Carsten Nørbjerg bliver ny mand i spidsen for Andelskassen i Ikast og satellit-filialen i Innovatorium i Herning. Han afløser Ann Merete Kongensgaard, der er skiftet til jobbet som afdelingsdirektør for Middelfart Sparekasse i Silkeborg.

Den nye centerdirektør har hele livet haft en stor interesse for sport - og særligt håndbold. Carsten Nørbjerg er født og opvokset op på Mors, indtil han flyttede til Ikast, hvor den lokale handelsskole havde en plads på Team Danmark-linjen.

Siden skiftede fokus fra håndboldbanen til en karriere i den danske bankverden. Senest som filialdirektør i Sydbank i Silkeborg og før det 19 år i Nordea. Fremover står der Andelskassen på visitkortet.

- Jeg er blevet boende i Ikast, siden jeg flyttede hertil som teenager, så jeg kender jo Andelskassens filial i byen særdeles godt. Den har altid været meget synlig i lokalmiljøet, og det er bestemt min ambition, at det skal fortsætte, fortæller Carsten Nørbjerg i en pressemeddelelse.

Sympati for værdierne

Han forklarer, hvorfor han har valgt at skifte til Andelskassen.

- Der er flere årsager. Gennem længere tid har jeg fulgt bankens positive udvikling, og helt overordnet kan jeg se mig selv i bankens strategi »Bevægelse mod vækst«, som jeg synes indeholder nogle spændende elementer. Derudover har jeg stor sympati for de værdier, der kendetegner Andelskassen - nærheden, kunderelationerne og sammenhængskraften. siger han og uddyber:

- Samtidig synes jeg, der er nogle særdeles spændende perspektiver i, at Andelskassen for nylig har etableret sig i Innovatorium i Herning, hvor det lokale erhvervsliv har taget rigtig godt imod Andelskassen som den nye spiller. Det ser jeg frem til at involvere mig aktivt i og bidrage til, at vi kommer i dialog med endnu flere lokale virksomheder, siger Carsten Nørbjerg.

Efter senest at have arbejdet i Silkeborg glæder Carsten Nørbjerg sig til igen at blive en professionel del af Ikast og Herning.

- Ikast er jo en sportsby, og det passer rigtig godt til mig. Det aktive erhvervsliv og selve stemningen i byen, hvor man kan mærke, at byens borgere og virksomheder rykker sammen, når der er behov for det - uanset om det skyldes Covid-19 eller konkurrence fra andre byer. Det er en tilgang og en kultur, jeg støtter og synes rigtig godt om, siger Carsten Nørbjerg.

Privat er han gift og har to børn. Udover håndbold, som Carsten Nørbjerg stadig spiller på hygge-niveau, spiller han golf og padel - og så deltager han i erhvervsnetværket Round Table i Ikast.