Kom indenfor hos Mediehuset til forårsmessen

Mediehuset Ikast-Brande har igen i år en stand med til årets forårsmesse og inviterer samtidig på forfriskninger i nye lokaler

Udgivet:24. marts 2023, 06.00

Læsetid:1 minut

Mediehuset Ikast-Brande glæder sig til at byde indenfor i Mediehuset på søndag til Forårsmesse. Her har vi også en stand ude på selve messen. Fra venstre ses Mikkel Korsgaard Christensen, Merete Riis Jensen, Flemming Thulstrup og Laila Kempel. Foto: Linna Grøn

2 måneder siden

FORÅRSMESSE På søndag kommer Strøgcentret igen til at summe af liv, når Vores Ikast fejrer foråret med den traditionsrige forårsmesse.

Mediehuset Ikast-Brande er også i forårshumør og vil igen i år have en stand med på messen. Det fortæller egnsredaktør Mikkel Korsgaard Christensen.

- Sidste år vendte forårsmessen tilbage efter et par års coronaaflysninger, og det var en fornøjelse at tale med folk fra hele området. Forårsmessen er kendetegnet ved en masse liv i midtbyen, håb og forventninger til foråret, siger egnsredaktøren og tilføjer:

- Igen i år ser vi frem til at være en del af forårsmessen, hvor vi har stand foran vores nye mediehus på Strøget 28, fortæller Mikkel Korsgaard Christensen.

Kom med ind

Mediehuset Ikast-Brande udgiver Ikast Avis, Focus Ikast-Brande samt Herning Folkeblad, og sidste år er mediehuset flyttet i nyistandsatte lokaler i Strøgcentret på Strøget 28.

- Vi glæder os meget til at vise vores mediehus frem. Vi håber på at folk vil lægge vejen ind forbi redaktionen, hvor vi står klar med en konkurrence. Her er det er muligt at vinde gavekort til Vores Ikast samt et abonnement til Herning Folkeblad, siger egnsredaktøren og tilføjer:

- Vi har naturligvis også lidt godt til ganen og byder på kage, kaffe og saftevand, lyder det fra Mikkel Korsgaard Christensen.