Flere betjente og længere åbningstid: Politiet udvider i Ikast

Torsdag 17. juni flytter en række opgaver og medarbejdere ind på nærpolitistationen i Ikast i lokaler, som er gjort klar til formålet. Samtidig udvides åbningstiderne

14. juni 2021, 07.00

På torsdag vil flere betjente rykke ind på nærpolitistationen i Ikast, mens åbningstiderne udvides. Foto: Henrik Ole Jensen

POLITI Fra 17. juni udvides åbningstiderne på nærpolitistationen i Ikast. Derudover flytter en række opgaver og medarbejdere fast til lokalerne på rådhuset, der er blevet udvidet til formålet. Det fortæller Midt-og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Midt- og Vestjyllands Politi har i samarbejde med Ikast-Brande Kommune de seneste måneder arbejdet på at udvide politiets faciliteter på rådhuset i Ikast, så nærpolitistationen får længere åbningstider for borgerhenvendelser og flere betjente tilknyttet.

Flere betjente

- Vi ser frem til at kunne byde velkommen til endnu flere borgere på vores nærpolitistation i Ikast, når vi fra 17. juni udvider åbningstiderne. Ud over åbningstiderne udvider vi også antallet af betjente, der har deres daglige gang i og omkring Ikast, så dialogen med og relationen til borgerne styrkes, siger politidirektør Helle Kyndesen.

Seks betjente vil fremover arbejde med blandt andet mindre efterforskningsopgaver og forebyggelse af eksempelvis indbrud samt kriminalitet blandt børn og unge fra nærpolitistationen i Ikast. Og naturligvis tage imod henvendelser fra borgere om anmeldelser, rådgivning og vejledning.

Når det nye kulturhus Artium i Brande står klar efter sommerferien, vil Midt- og Vestjyllands Politi desuden have en fast ugentlig åbningstid dér, hvor borgerne har mulighed for personligt at foretage anmeldelser og få råd og vejledning.

Nærpolitistationen i Ikast er åben som normalt ind til 17. juni, hvor de nye åbningstider træder i kraft.