HIH’erne til pokaltest i Viborg

En plads i Final4 er på spil, når Herning-Ikast i aften møder arvefjenden

28. oktober 2020, 13.18

Herning-Ikast Håndbold og Ingvild Bakkerud (i.m.) skal i aften til pokaltest i Viborg. Foto: Henrik Ole Jensen

HÅNDBOLD Dansk håndbolds traditionsige Final4, også kendt som Santander Cuppens finalestævne for kvinder og mænd, blev i går officielt skubbet frem til juni 2021. Årsagen er corona-pandemien.

Men det er i aften, at de sidste Final4-pladser skal findes. En af kvartfinalerne spilles i Vibocold Arena Viborg, hvor Herning-Ikast Håndbold - sidste sæsons pokalmestre - skal forsøge at nedlægge ærkerivalerne fra Viborg HK.

- Også i denne sæson tager vi pokalturneringen ekstremt seriøst. At vi samtidig spiller lokalopgør, tilføjer et ekstra og spændende element til kampen, som jeg tror bliver lige så tæt og intens som sidst, vi mødte Viborg, siger HIH-træner Kasper Christensen.

Så sent som 24. september tabte Herning-Ikast Håndbold 26-29 i samme arena i domkirkebyen. HIH’erne er nu uden sejr i den hjemlige liga i fire kampe på stribe. Men optimismen er intakt forud for aftenens pokaldyst mod Viborg, som indtager en foreløbig andenplads i Bambusa Kvindeligaen, hvor gæsterne fra Ikast foreløbig er placeret på femtepladsen. Men onsdag aften gælder det en plads i Final4.

- Vi stiller med den samme trup som mod Holstebro, og vi er meget fortrøstningsfulde, siger Kasper Christensen.

Pokalkampen mellem Viborg og Herning-Ikast fløjtes i gang klokken 20.30. Den kan også følges live på TV2 Sport.