Læserbrev: Kære studenter mega tillykke med huen

Udgivet:05. juli 2021, 14.07

Læsetid:1 minut

Karl Højhus, regionsrådskandidat for Det Konservative Folkeparti. Foto: Flemming Hansen

Af Karl Højhus Regionsrådskandidat for Det Konservative Folkeparti

LÆSERBREV Man går i skole størstedelen af sit unge liv og det kan være trættende og til tider stressende. Især når man kommer fra folkeskolen og til ungdomsuddannelserne, kan man begynde at mærke presset.

Når man så endelig bliver student og kan tage den længe ventede hue på, følger der en vild uge - nemlig studenterugen. Her skal der køres studenterkørsel og i det hele taget hygges på alle mulige måder og det er velfortjent.

Studenterkørslen er en af de sidste ting, man laver med sin klasse. Det er altså derfor også lidt af en måde at sige farvel til ikke kun skolen, men også mange klassekammerater på.

Husk derfor at nyde denne tid med dem, så i kan se tilbage på den tid, når i bliver ældre. Det er helt sikkert noget, som i vil huske resten af jeres liv.

Lige for tiden vrimler det med glade nyudklækkede studenter, der har spændende studier og jobmuligheder foran sig.

Glæden smitter og det gør den ikke mindst, fordi studenternes lyse fremtid skyldes det stærke fællesskab, der gennem årtier har skabt et solidt uddannelsessystem, som vi alle har betalt til og hvor der er plads til alle.

Det betyder, at vi i dag har nogle af de bedste studerende, der er med til sikre, at vi har nogle af de bedste løsninger, produkter og virksomheder i verden.

Kære studenter! Hjertelig tillykke med huen samt alt muligt held og lykke fremover.