Aktivt efterår på biblioteket

Udgivet:10. oktober 2021, 06.47

Læsetid:1 minut

På bibliotekerne i både Ikast og Brande vil der være trylleshow i efterårsferien. Foto: Pr-foto

KULTUR Efterårsferien står for døren, og traditionen tro laver bibliotekerne i Brande og Ikast aktiviteter i tørvejr for børnene ugen igennem.

I både Ikast og Brande er der trylleshow. Brande har ligeledes tegneworkshop med Clara Lundsgaard-Leth og skovtroldeaktiviteter hele ugen.

Ikast har kreativ Halloween-eftermiddag og gyserhistorie i det gamle magasin. Der er også spilledag med kakao på biblioteket for både børn og voksne, hvor alle kan tage deres spil med og dyste med venner, familie eller dem der møder op.

Børn, der kan lide at finde på og fortælle historier, kan være med i Stine Tarps skriveworkshop. Stine Tarp giver tips og tricks til deltagerne til at få deres historie ud og nedskrevet.

Henimod ugens midte er der mulighed for at komme i den gamle biograf, fra dengang filmen kom på ruller og ikke var digital. Bibliotekets gamle fremviser er fundet frem sammen med et par muldvarpefilm fra engang.

Til børn og voksne, der vil vide mere om e-sport, sluttes ugen af med foredrag med Toke Lindhard fra Ikast-Brande eSport.

Billetter og nærmere detaljer findes på bibliotekets hjemmeside. Det tilrådes ikke at vente for længe med at hente billetterne, da der ikke er et ubegrænset antal pladser.

Tryllekunstner Lars U optræder i både Ikast og Brande. Foto: Pr-foto
Clara Lundsgaard-Leth, der er kunstnerne bag dette værk, er vært ved en tegneworkshop i Brande.Foto: Privatfoto