Fink Ejendomme indvier nyt boligområde på Skovbybækvej

I sidste uge holdt Fink Byg rejsegilde på et nyt boligområde i byen

Udgivet:12. september 2023, 14.30

Læsetid:1 minut

Fink Ejendomme har holdt rejsegilde på nyt boligprojekt ved Skovbybækvej. Foto: Privatfoto

IKAST I fredags blev et nyt boligområde på Skovbybækvej i Ikast fejret, da Fink Ejendomme holdt rejsegilde. I høj sol og festlig stemning deltog både potentielle købere og nye boligejere i arrangementet, der traditionen tro bød på pølsevogn, men derudover også på åbning af et nyt udstillingshus på grunden.

Det fortæller Fink Ejendomme til Ikast Avis.

Positiv interesse

Det nye boligområde beliggende nord for den nyanlagte Skovbyvej etableres på et stort, grønt areal direkte ud mod skov og marker. Samlet set vil 11 rækkevillaer finde deres plads her, og der er således åbne arealer og luft omkring byggeriet, som ifølge Fink Ejendomme er helt unikt i et boligkvarter af denne art.

Den første række bestående af fire boliger er allerede færdigbygget, og de første nye boligejere er flyttet ind. Den anden fase af projektet, som inkluderer syv boliger, er i øjeblikket under opførelse og står klar til indflytning til foråret. Boligerne spænder i størrelse fra 113 til 146 kvadratmeter - alle i ét plan.

Interessen for projektet har været positiv, og kun tre boliger er tilbage til salg. Beliggenhed nær motorvejen, uddannelsesinstitutioner og indkøbsmuligheder og med en boligvariation i størrelse og indretning har gjort projektet attraktivt, skriver Fink Ejendomme til Ikast Avis.