Ikast har fået et nyt kebabhus

Corner Kebab er netop åbnet på Eli Christensens Vej i Ikast, og det er en erfaren indehaver, som længe har villet åbne i Ikast

1. oktober 2020, 11.00

Kadir Bag har selv indrettet og renoveret Corner Kebab i de seneste måneder. Nu er han klar til åbne. Foto: Mikkel Korsgaard Christensen

IKAST Han er vokset op i branchen, som han siger, og Kadir Bag har længe villet drive restaurationsvirksomhed i Ikast, hvor han også bor med sin familie. Nu har han åbnet Corner Kebab på Eli Christensens Vej, hvorfra han fremover selv vil stå for at lave kebabretter, pitabrød og durumruller.

Med placeringen af Corner Kebab tæt ved dagligvarebutikker og uddannelsesinstitutioner, håber han at få fat i det unge publikum.

- Men alle er naturligvis velkomne. Jeg vil gerne være et sted for hele byen, lyder det fra indehaveren.

Ikast i hjertet

Kadir Bag kommer fra en stilling som manager hos Dalle Valle i Aarhus. En hverdag med et højt tempo og et stort ansvar. Det er egenskaber, Kadir Bag føler som en styrke.

Et tyrkisk præg

Kadir Bag kigger på sit ur. Om lidt åbner Corner Kebab. Han placerer en kebabrulle på et spyd og tænder for blusset. Kadir Bag har rødder til Tyrkiet, og det kommer til udtryk i menuerne samt krydderierne. Derudover tilbyder han også en tyrkisk youghurt-læskedrik kaldet Ayran.

- Jeg har boet i Danmark i hele mit liv, og det tyrkiske køkken er da godt. Retter med kebab altid »in«, og så smager det jo fremragende, når det er frisklavet, siger han og tilføjer, at brødet også er bagt fra bunden.

Kadir Bag og Corner Kebab ser nu frem til at blive en del af Ikast, og det bliver indehaveren selv, som kommer til at stå i køkkenet.