Gymnasieelever hylder foråret: Tirsdag inviteres til koncert i Quben

Tirsdag aften bliver forløsningens aften på Ikast-Brande Gymnasium. Vinterens musical blev igen coronaaflyst, og nu tager eleverne revanche og opfører en gratis forårskoncert

Udgivet:25. april 2022, 14.59

Læsetid:2 minutter

Camilla Krath fra 3. g på Ikast-Brande Gymnasium havde glædet sig til at stå foran en fyldt Quben i vinter. Nu får hun muligheden sammen med en række øvrige sangglade elever til årets forårskoncert. Foto: Mikkel Korsgaard Christensen

Mikkel Korsgaard Christensen
Egnsredaktør
Mikkel Korsgaard Christensen
Egnsredaktør| +45 96 26 34 67 | mkc@herningfolkeblad.dk
Kære læser. Jeg dækker sundheds- og ældreområdet samt arbejdsmarkedsområdet i Ikast-Brande - men jeg skriver og interesserer mig for stort set alt. Jeg elsker at skrive features og menneskehistorier, og jeg går meget op i politik samt alt slags sport. Bor i Ikast, er gift og har to sønner. Holder meget af lange løbeture i naturen og samvær med familien.
Se flere artikler af Mikkel Korsgaard Christensen

1 år siden

IKAST Det var en kold spand vand i hovedet blandt eleverne på Ikast-Brande Gymnasium, da meldingen i januar var klar fra skolens side: Også i år taber den ellers så traditionsrige musical til coronapandemien. Musicalen »H.C. Andersen - der var engang« blev sendt ud i vintermørket til stor ærgrelse blandt eleverne, mens flere borgere også ytrede utilfredshed på de sociale medier.

- Vi forsøgte at vende hver en sten for at kunne gennemføre, men det var ikke muligt, lød det fra rektor Marianne Dose Hvid.

Hun lovede til gengæld skolens elever, holdet bag musicalen, forældre og resten af byen, at foråret skulle komme med en revanche.

Den kommer på tirsdag i Quben.

Det bliver en forårskoncert med 16 danske superhits, hvor flere af numrene fra musicalen bliver en del af koncerten.

Elevernes tro på egne evner vokser betragteligt ved at være en del af musicalen på Ikast-Brande Gymnasium. Som et plaster på såret får de lov at opføre en forårskoncert på tirsdag. Foto: Henrik Ole Jensen

Gratis adgang

Forårskoncerten bliver derfor en kærkommen gæst til byen, og ikke mindst for eleverne, som har fået så meget aflyst. På programmet er som nævnt en del af numrene fra den aflyste muscial - og publikum vil blandt andet kunne synge med på kendte sange fra kunstnere som Thomas Helmig, Medina, Anne Linnet, Kashmir, Lis Sørensen og Rasmus Seebach.

Herning Folkeblad er med på aftenen, og på onsdag bringer vi en reportage fra koncerten sammen med reaktioner fra nogle af de medvirkende elever, som forhåbentlig får vendt den store skuffelse til en stor forårsoplevelse.