Johnny Deluxe sang Ikast Musikliv i gang

Ikast Musikliv kom godt i gang fredag aften og fortsætter lørdag med et stjernespækket program

Udgivet:17. juni 2022, 19.45

Læsetid:1 minut

Ikast Musikliv er i gang. Her ses det danske band Johnny Deluxe på den store scene kort efter åbningen. Foto: Henrik Ole Jensen

Thomas Vang Nielsen
Journalist| tvn@herningfolkeblad.dk

9 måneder siden

IKAST Køen til at komme ind på festivalpladsen var stadig lang, da det danske poprockband Johnny Deluxe på slaget 18.00 åbnede på den store scene.

Dermed markerede bandet officielt, at Ikast Musikliv er tilbage efter to års coronapause.

En smule regn kunne ikke dæmpe glæden og trangen til at feste i godt selskab og med god musik.

Gratis adgang til Stjernefrø

Ikast Musikliv fortsætter lørdag med et tætpakket program.

Mens mange unge og voksne hviler ud efter fredagens koncerter, benyttes den store scene traditionen tro til en omgang Stjernefrø fra klokken 11.00. Her får lokale børn mulighed for at optræde på selvsamme scene, som kendte danske og internationale navne har betrådt.

Bandet HipSomHap samt Ikast-Brande Musikskole Rockshow indtager også scenen.

Til Stjernefrø lørdag er der gratis adgang for alle, og her er der ikke noget krav til, at man ankommer sammen med en voksen. Men Ikast Musikliv ser helst, at man tager sine forældre med til Stjernefrø, da det også er en stor oplevelse for de voksne.

Festen fortsætter

Klokken 14.30 ryddes pladsen og klargøres af de mange frivillige hjælpere, så happy hour kan skydes i gang en time senere.

Herefter åbner Jacob Dinesen på den store scene klokken 16, og festen fortsætter på de to scener med navne som Givlyd, Go Go Berlin, Dust N’ Bones, Rasmus Walter, HMS Band, Fifi Dong og Moonshiners.