Bourbon Street Jazzband spiller i Ikast

1. oktober 2020, 13.00

Bourbon Street Jazzband. Foto: Privat

IKAST Selv om vi fortsat er midt i en corona-epidemi, kan der godt arrangeret frokostjazz i henhold til de gældende retningslinjer.

Lørdag 3. oktober får Bakkehuset besøg af Bourbon Street Jazzband, som første gang spillede i Ikast for 60 år siden - dog med en noget andet besætning.

Siden orkestret sidst gæstede Ikast, er en af de oprindelige medlemmer og grundlægger af orkestret, Kurt Hedegård, afgået ved døden. I hans sted er indtrådt Jesper Bjarnesen, som optræder på både guitar og vokal.

Orkestret er still-going-strong og anses for et af landets bedste orkester indenfor swing og den traditionelle jazz. I front er stadig én af grundlæggerne, Gerhard Ellerbæk.

De specielle retningslinjer gør, at der i salen højst må være 70 tilhørere, som bliver placeret med behørig afstand. Det er også et krav, at man skal bære mundbind, hvis man bevæger sig i lokalet. Har man ikke mundbind, vil de blive udleveret ved indgangen. Buffeten er indtil videre afskaffet, men man kan til gengæld ved indgangen købe en billet til tre håndmadder, som vil blive udleveret i pausen mellem de to sæt. Indtil videre er spilletiden sat ned til to gange én time.