Kræfterne er i behold før københavnertur

Herning-Ikast Håndbold har ressourcer nok i tæt kampprogram, lover træneren. I aften gælder det Ajax

Udgivet:12. januar 2022, 07.01

Læsetid:1 minut

Emma Lindvist og HIH’erne skal i aften forsøge at hente to point i København. Foto: Henrik Ole Jensen

Ole Bitsch
Journalist| obi@herningfolkeblad.dk

HÅNDBOLD I mandags vendte Herning-Ikast Håndbold hjem med to point efter udesejren over russiske Lada Togliatti i EHF European-gruppespillet.

Med retur i bagagen havde HIH-kvinderne også en fysisk og mentalt krævende rejse til og fra Rusland. Men strabadserne er ingen undskyldning, når modstanderen i aften er Ajax København i den hjemlige Bambusa Kvindeligaen.

Det fastslår cheftræner Kasper Christensen før udekampen i hovedstaden, hvor hjemmeholdet er nummer ni, mens HIH er firer i tabellen.

- Vi har masser af kræfter at fordele minutterne på. Vi er ikke bange for, om vi har kræfter nok til to kampe om ugen. De her piger er vant til at spille mange kampe, så det kan vi godt holde til, understreger han.

Og opgørene kommer tæt og hurtigt i kalenderen. Efter matchen i København, venter rumænske Magura Cisnadie lørdag aften i Ikast, hvor det atter gælder European League-turneringen.

- Men det skal nok gå. Faktisk kan det være en fordel for os, at vi kommer ind i et kampflow med mange kampe på kort tid. Det vil formentlig gøre os endnu skarpere, forudser Kasper Christensen.

Cheftræneren råder over en næsten komplet trup i aften. Eneste fravær i skrivende stund er venstrefløjen Naja Nissen Kristensen, som fortsat er i isolation som følge af coronasmitte.

Kampen mellem Ajax og Herning-Ikast Håndbold fløjtes i gang klokken 18.30.