Bestseller-milliardær mister tre børn i angreb i Sri Lanka

Tre børn af Anders Holch Povlsen har mistet livet under bombeangrebene søndag i Sri Lanka.

Udgivet:22. april 2019, 09.06

Læsetid:2 minutter

Otte eksplosioner har dræbt mindst 290 personer, Foto: STR / AFP

4 år siden

Brande Tre børn fra samme familie har mistet livet i bombeangrebene i Sri Lanka. Det bekræfter Bestseller, som familiens far, Brande-milliardæren Anders Holch Povlsen, ejer, til flere medier herunder Ekstra Bladet, TV2 og B.T.

Til samtlige medier skriver Bestsellers chef for kommunikation, Jesper Stubkier:

- Det kan vi desværre bekræfte. Vi beder jer respektere privatlivets fred, og vi har derfor ingen yderligere kommentar.

46-årige Anders Holch Povlsen og hans hustru, Anne Holch Povlsen, har fire børn.

Bestseller-milliardæren er af Bloomberg vurderet til at være Danmarks rigeste mand.

Erhvervsmediet Forbes anslår, at han er god for over 50 milliarder kroner. Det kvalificerer ham til en plads som nummer 252 på Forbes' liste over verdens rigeste personer.

Han har tjent sin formue på blandt andet Bestseller-koncernen, der står bag en række tøjmærker, men også på aktieandele i andre store selskaber såsom Zalando og Asos.

Søndag har otte eksplosioner dræbt mindst 290 personer i Sri Lanka. De første seks eksplosioner skete nogenlunde samtidig og ramte tre hoteller og tre kirker.

En retsmediciner fra de srilankanske myndigheder har fortalt nyhedsbureauet AP, at der ved de første seks eksplosioner var tale om mindst syv selvmordsbombere.

Udenrigsministeriets Borgerservice har tidligere bekræftet, at tre danskere er blandt de dræbte. Det står ikke klart ved hvilken af eksplosionerne, de tre er omkommet.

Efter de seks indledende eksplosioner var der søndag to yderligere eksplosioner. En ved et mindre hotel og en ved en adresse, som politiet i Sri Lanka ville ransage.

Indtil videre er 13 personer anholdt. En af personerne er ifølge politiets talsmand, Ruwan Gunasekara, føreren af bilen, der har bragt selvmordsbomberne til deres destinationer.

/ritzau/

Læs også på herningfolkeblad.dk
<span>Anders Holch Povlsen:</span> Danmarks rigeste mand <span>Anders Holch Povlsen:</span> Danmarks rigeste mand
Læs også på herningfolkeblad.dk:
Anders Holch Povlsen: Danmarks rigeste mand
Læs også på herningfolkeblad.dk
<span>Galleri:</span> Mindehøjtidelighed for terrorofrene i Sri Lanka på Torvet <span>Galleri:</span> Mindehøjtidelighed for terrorofrene i Sri Lanka på Torvet
Læs også på herningfolkeblad.dk:
Galleri: Mindehøjtidelighed for terrorofrene i Sri Lanka på Torvet