Bedste varehuschef: Jeg kan lide at gå forrest

Varehuschef i Kvickly i Brande, Anders Kristensen, er kåret som en af de bedste varehuschefer i Kvickly

Udgivet:11. december 2018, 06.47

Læsetid:2 minutter

En glad varehuschef i Kvickly Brande. Anders Kristensen er regionens bedste til det job. Foto: Privatfoto

Marianne Brink
Lokalredaktør| map@midtjyllandsavis.dk

4 år siden

BRANDE Man skal have mange talenter for at være en god varehuschef, og de talenter besidder Anders Kristensen, der er varehuschef i Brande. På sit årlige seminar har Kvickly udpeget »Årets Varehuschef« i hver af kædens distrikter og blandt de selvstændige brugsforeninger.

Kædedirektør Allan Kristensen fra Kvickly fortæller, at det fælles for årets varehuschefer er, at de har en meget høj standard i deres butikker, at de er dygtige ledere, der går foran og inspirerer medarbejderne.

- Desuden skaber de stærke resultater og har en flot udvikling, siger han.

Det er ikke mere end halvandet år siden, at Anders Kristensen kom til Brande som varehuschef, og butikken har en god vækst på både drift og omsætning.

Det mener prismodtageren selv er en af grundene til, at han har modtaget kåringen.

- Men jeg fik også at vide, at prisen bliver uddelt til en vedholdende leder, der også er en god kollega. Jeg er den type, der godt kan lide at gå forrest, når vi har nye tiltag, og jeg synes, at det er vigtigt, at jeg som leder er mest i butikken, så jeg er synlig for både kunder og ansatte, siger han.

Hjælper andre

Anders Kristensen gør sig også bemærket i det regionale samarbejde, hvor de forskellige butikker mødes.

- Jeg sætter faktisk en stor ære i at give gode råd og forslag til driftsforbedringer. Vi har en fælles opgave i regionen med at styrke kæden, siger han.

Fællesskabet går igen i alt, han siger, og trivslen for de omkring 70 ansatte, der er i Kvickly Brande, ligger også Anders Kristensen på sinde.

- Selvfølgelig skal jeg som leder vise vejen, men personalet løfter i flok og uden dem, ville jeg slet ikke have fået denne pris, så jeg kan kun give dem en kæmpe tak for deres opbakning, siger han.