Corona flytter prisuddeling i sidste øjeblik

Tirsdag 12. oktober skal foreninger, ildsjæle og idrætspræstationer hyldes ved Ikast-Brande Kommunes prisuddeling

11. oktober 2021, 06.21

Den seneste udgave af prisuddelingen fandt sted i Sentrum i Isenvad i 2019. Her vandt Trine Andresen fra Hedens Squaredancere, Nikolaj Rytter fra Ikast FC og Martin Baastrup fra Brande Gymnastik- og Ungdomsforening priserne som henholdsvis årets forening, årets ildsjæl og årets ungleder. Foto: Henrik Ole Jensen

IKAST-BRANDE Den årlige prisuddeling i foreningslivet blev aflyst sidste år på grund af corona. I år tegner alt dog til, at arrangementet gennemføres på tirsdag, 12. oktober - men ikke uden et lille svirp med halen fra den stædige coronavirus.

Ejstrupholm Hallen, der skulle danne ramme om prisfesten, er nemlig i sidste øjeblik blevet skiftet ud med Bording Hallen. Det skyldes, at halinspektøren i Ejstrupholm, John Hammer, og hans hustru er ramt af corona.

Ved prisuddelingen er der som sædvanlig lagt op til spænding, skuffelse og sejrsrus. Der er en række faste lokale priser, der skal uddeles. Den ene går til Årets forening, mens den anden tildeles en enkeltperson, der hyldes som Årets ildsjæl.

Årets ungleder skal også kåres, og så er der idrættens hæderspriser, der går til lokale idrætsudøvere, der på de nationale og internationale arenaer har opnået resultater af en kaliber, at det berettiger til lokal anerkendelse.

Særlig corona-pris

De enkelte prismodtagere modtager hver 2500 kroner, et diplom samt en buket blomster.

Det gælder også modtageren af en helt speciel pris, der for første og forhåbentlig sidste gang vil blive overrakt ved den lokale prisfest i Bording.

Således er der forslag om en pris, der hylder en person eller en forening, som har gjort en særlig indsats for at gøre noget specielt for medlemmer under nedlukningerne som følge af corona.