Premiere på Tour de Bøgildlund

Udgivet:02. september 2022, 10.00

Læsetid:1 minut

Foto: Flemming Hansen

IKAST Støtteforeningen Bøgildlund har lørdag 3. september et arrangement, Tour de Bøgildlund, hvor hovedaktiviteten er et cykelmotionsløb for hold og enkeltpersoner i området omkring plejecentret Bøgildlund. Inspirationen er hentet fra Stafet for Livet, hvor deltagerne løber og går.

Tour de Bøgildlund er både for voksne og børn og dermed et familievenligt løb.

Støtteforeningen har siden sin start i 2018 ønsket at have et årligt arrangement, men planerne er flere gange blevet udskudt på grund af coronaen, men nu skal det altså være, lyder det i en pressemeddelelse.

- Tour de Bøgildlund er også et arrangement, som skal signalere åbenhed i forhold til byen og ikke mindst plejecentrets nærområde, så vi håber, at mange vil besøge os. Alle er velkomne – også dem som blot vil have en kop kaffe, en sodavand, en øl, en pølse eller på anden måde vil støtte os. Der er også nogle børneaktiviteter og tombola, lyder det fra Ole Roland fra Støtteforeningen Bøgildlund.

Bøgildlunds beboere bliver også aktiveret denne dag. De deltager nemlig i løbet ved at sidde på en rickshaw eller en duocykel.

Overskuddet går udelukkende til projekter til gavn for beboerne på plejecentret.