Beboer i Sunds truet med jagtgevær i eget hjem

To ukendte gerningsmænd fik et beløb i kontanter med sig fra lejlighed

Udgivet:20. november 2017, 08.50

Læsetid:1 minut

Foto: Henrik Ole Jensen

Palle Heering Nielsen
Journalist
Palle Heering Nielsen
Journalist| phn@herningfolkeblad.dk
Født i 1970. Uddannet journalist i 2001. På Herning Folkeblad siden 2004. Skriver primært om politi- og retsstof, detailhandel og kirke. Dækker samtlige genrer fra nyheder til reportager og features.
Se flere artikler af Palle Heering Nielsen

6 år siden

Sunds En 32-årig mand fra Sunds blev i nat truet med jagtegevær af to ukendte mænd, der opsøgte ham på bopælen på Sunds Hovedgade.

De ringede på døren, og da beboeren åbnede døren, truede den ene med et jagtgevær og sagde, at de skulle have penge.

- Beboeren ville lukke døren, men røverne satte en fod i klemme i døren, og beboeren turde ikke andet end at udlevere penge, oplyser politikommissær Michael Schultze fra lokalpolitiet i Herning.

Udførlige signalementer

Den ene røver beskrives som muskuløs, 180-185 centimeter høj, og han talte dansk med accent. Han er brun i huden, bar sort jakke med hætte, mørke jeans og lyse kondisko.

Han var maskeret for ansigtet og havde jagtgeværet med sig.

Den anden røver skulle være mellem 175 og 180 centimeter høj og almindelig af bygning. Han talte også dansk med accent. Han skulle være brun i huden og være maskeret. Han bar en mørk hættetrøje og mørke joggingbukser.

Politiet sendte i nat teknikere ud for at sikre eventuelle spor på gerningsstedet til brug for den videre efterforskning.