Cricket-spillere fortsætter sejrsstime

Herning blev slået med ni point af Ikast-Brande-holdet

Udgivet:31. maj 2023, 12.00

Læsetid:1 minut

Kampens spiller blev kaptajn Mithilesh Kumar, der scorede et strålende slagfuldt 63 med otte firere. Foto: Privatfoto

4 måneder siden

CRICKET Det går strygende for cricketspillere fra Ikast-Brande Cricket Club,

For anden kamp i træk blev det til en sejr. Denne gang var det lokalrivalerne fra Herning, der måtte lægge græs til et nederlag på ni point efter et besøg fra naboerne mod øst.

IBCC levede gode indviduelle præstationer og spillede som et hold.

Ikast-Brande vandt lodtrækningen og startede med at tage gærdet. Kampens spiller blev kaptajn Mithilesh Kumar, der scorede et strålende slagfuldt 63 med otte firere. Ankit Verma scorede 45 med syv firere. IBCC scorede 265/6 på 40 overs.

Kaptajn Mithilesh er utrolig glad for, hvordan holdet er begyndt at spille sammen, så der kan vindes kampe.

Formand Tony Sharma og næstformand Nilanjan Dey oplever ikke bare succes på banen i øjeblikket. Der er også stor interesse for at vide mere om cricket-sporten.

Blandt andet skal 7. klasserne fra Østre Skole i forbindelse med deres idrætsundervisning lære at spille cricket. Det sker den 12.- og 16. juni, hvor også Dansk Cricket Forbunds udviklingskonsulent Carsten Martensen kommer til byen for at deltage i undervisningen.

Ikast-Brande Cricket Club spiller deres næste kamp på hjemmebane 3. juni. Modstanderener er Kerteminde. Alle er velkommen ved banerne bag Hjertet i Ikast.

For anden gang i træk vandt de lokale spillere i Ikast-Brande Cricket Club deres turneringskamp. Denne gang gik det ud over Herning. Foto: Privatfoto