4000 kvadratmeters storhed: PadelWorld åbner på fredag

Ikast kommer i den grad på »padeltennis-landkortet« på fredag, når PadelWorld slår dørene op for spil

2. december 2021, 11.24

Fra venstre ses de to ejere og idémændene bag PadelWorld, Jens Poulsen og Rasmus Niebuhr. Til højre står Kasper Gade, som er den nye centerchef. Rasmus Niebuhr giver i øvrigt en lille smag på sine padel-evner til ære for fotografen. Foto: Mikkel Korsgaard Christensen

ÅBNING 4000 kvadratmeters storhed og Midtjyllands største padelcenter. Nu ligger det fast, at PadelWorld allerede på fredag åbner dørene for spil på centrets i alt 12 baner. Det fortæller de to idémænd bag kæmpesatsningen, Rasmus Niebuhr og Jens Poulsen.

- Det bliver et »undskyld, vi roder, men spil til halv pris-koncept«, siger Jens Poulsen, som nu glæder sig til at få banerne i brug.

- De er helt perfektet - vi har testet dem, og alt klapper og er klar. Lyset er perfekt, og det samme er temperaturen, så vi håber på at se en masse på fredag. Vores hjemmeside er oppe at køre nu, så man skal bare booke sig ind forklarer han.

Rundt om banerne arbejdes fortsat på at gøre PadelWorld helt klar. En 260 kvadratmeter stor lounge med bar bliver et af de mange goder, man kan opleve i forbindelse med sit besøg i PadelWorld, når Jens Poulsen og Rasmus Niebuhr til februar - og måske endda januar holder grand opening med en stpr padelfest.