Ligger i Bording: Byggemarked kårer sin bedste forretning

XL-BYG i Bording er blevet kåret til årets bedste blandt kædens 100 forretninger

Udgivet:27. januar 2022, 08.50

Læsetid:2 minutter

Hos XL-Byg Brejnholt Bording står dette diplom og en medfølgende forsølvet hammer som et synligt bevis på, at forretningen på Østervang i Bording har vundet prisen som Årets XL-Byg Byggecenter. Foto: Thomas Vang Nielsen

Thomas Vang Nielsen
Journalist| tvn@herningfolkeblad.dk

1 år siden

ERHVERV De store smil er fremme hos byggemarkedet på Østervang 99 i Bording. Med god grund.

XL-Byg Brejnholt Bording har vundet prisen som Årets XL-Byg Byggecenter, fordi forretningen har haft den største procentuelle vækst i omsætningen på privatkundeområdet samt den højeste servicegrad over for privatkunderne på kædens webshop.

Det er sket i kapløb med alle de andre af kædens 100 forretninger.

- Vi er både stolte og beærede over at vinde titlen som Årets Byggecenter. Der er altid hård konkurrence om førstepladsen, og vores kolleger i kæden er dygtige, fortæller Lars Lausten, direktør hos byggemarkedet i Bording.

- Vi gjorde det også i 2013 eller 2014. Så vidt jeg ved, er vi de eneste, der har vundet prisen to gange, tilføjer han med et smil.

Indsats har givet pote

Han fortæller, at bag kåringen ligger et konstant fokus på at yde en høj grad af service til kunderne samt et fokus på at sikre, at medarbejderes faglighed vedligeholdes, så de kan rådgive og vejlede kunderne ordentligt.

- Det har givet pote, og jeg ser førstepladsen som en vigtig anerkendelse af den store indsats, som vores dygtige medarbejdere dagligt yder, siger Lars Lausten.

Udover en check på 10.000 kroner modtog vinderforretningen også en montre med en forsølvet hammer, som i 2022 kommer til at pryde XL-Byg i Bording som et synligt bevis på de resultater, som forretningens 13 medarbejdere har været sammen om at skabe.

- Godt nok er vi en lille tømmerhandel, men vi er meget mere fleksible, end en stor. Vi er et selvstændigt aktieselskab, så jeg behøver ikke ringe til en direktør et eller andet sted i kæden, før vi kan gøre noget. Vi sælger det meste indenfor en radius på 30 kilometer. Men hvis man bestiller noget i dag, til levering i Skagen eller København i morgen, klarer vi også det. Så man kan sige, at vi er landsdækkende, selv om vi er lokale, siger Lars Lausten.

Direktør Lars Lausten står i spidsen for de 13 medarbejdere, som har gjort XL-Byg i Bording til landets bedste blandt kædens 100 forretninger. Foto: Thomas Vang Nielsen