Breaking news

Adele rammer Boxen

Den britiske verdensstjerne giver koncert i Herning onsdag 4. maj

Udgivet:26. november 2015, 15.41

Læsetid:1 minut

Adele giver koncert i Herning 4 maj. Foto: Polfoto

Thomas Færch Kvist
Nyheds- og digitalredaktør| +45 96 26 37 31 | tfk@herningfolkeblad.dk
Thomas Færch Kvist
Nyheds- og digitalredaktør| +45 96 26 37 31 | tfk@herningfolkeblad.dk
Været på Herning Folkeblad siden 2014. Er udpræget nyhedsjunkie og beskæftiger mig især med vores digitale platforme. Skriv endelig, hvis du har et godt tip!
Se flere artikler af Thomas Færch Kvist

7 år siden

herning Det bliver ikke meget større. For onsdag 4. maj rammer en af tidens allerstørste stjerner nemlig Jyske Bank Boxen. Her giver højaktuelle Adele koncert i Herning som et led i den verdensturne, der nu følger i hælene på den spritnye udgivelse »25«. Det fremgår af hendes hjemmeside. Den engelske sangerinde er blandt de mest succesrige kunstnere på pophimlen netop nu. Den 27-årige brite fik sit store gennembrud med albummet »21« fra 2011, der har solgt over 30 millioner album på verdensplan. Siden fik hun succes med titelmelodien til den forrige James Bond-film »Skyfall«, der blandt andet indbragte hende både en Grammy og en Golden Globe for bedste originale sang.

Fredag udkom så albummet »25«. Og det er allerede en tordnende succes.

Albummet har kurs mod at blive den plade i historien, der har solgt flest eksemplarer på én uge. På tre dage solgte det 2.430.000 eksemplarer, og det forventes at sælge ca. 3.000.000 eksemplarer på en uge. Dertil kommer,at musikvideoen til Adeles single, "Hello", fra det nye album blev vist 27,7 millioner gange på Youtube i løbet af de første 24 timer, hvilket gjorde videoen til den mest sete musikvideo nogensinde inden for ét døgn. The Telegraph har for nyligt kåret Adele som nummer 1 på en liste over de 50 mest indflydelsesrige kvindelige musik-artister.

Billetsalget til koncerten i Boxen sættes i gang fredag 4. december klokken 10.