En festlig weekend

Der sker ting og sager i kommunen denne weekend, hvor International Gadeteaterfestival kommer til flere byer

Udgivet:15. august 2019, 11.37

Læsetid:1 minut

Big Dancers danser rundt på Torvet i Ikast på søndag. Foto: PR-foto

Ikast-Brande På lørdag og søndag kan interesserede opleve gadeteaterforestillinger på et højt internationalt plan. Det foregår i Bording, Ikast, Brande og Nørre Snede.

Det er International Gadeteaterfestival som kommer forbi de fire byer og formand for Kultur- og Fritidsudvalget Helle Mathiasen fortæller, at kommunen har et ønske om at give borgerne anderledes og gratis oplevelser.

På lørdag kan man opleve Headspace på torvet i Brande. Headspace er Mekanisk Virtual Reality-teater for én tilskuer ad gangen - alt sammen uden én eneste skærm.

Området omkring Væksthuset i Bording får besøg af La Grande Phrase søndag 18. august. Her på Borgergade 8 møder tilskuerne de farvede gummidansere.

Big Dancers kommer til Ikast søndag 18. august. Det er på Torvet, der oversvømmes med fest og farver, når Big Dancers danser forbi. Et optog med gigantiske dukker inviterer publikum med til fest.

Også om søndagen kan man opleve eksotisk dans og akrobatik fra nye luftlag, der leger med tyngdekraften. Oplev Otros Aires på Torvet i Nørre Snede.

- Jeg håber, at Danmarks Internationale Gadeteaterfestivaler giver glæde og gode oplevelser i vores gader, siger Helle Mathiasen i en pressemeddelelse.

Headspace står klar med virtual reality-teater på torvet i Brande på lørdag. Foto: PR-foto
Otros Aires kommer til Nørre Snede søndag. Foto: PR-foto
La Grande Phrase kan ses i Bording på søndag. Foto: PR-foto